Ελένη Κοκκίδου: Η Βουλίτσα από τη Μουρμούρα εξομολογείται στην Τatiana Live

Ελένη Κοκκίδου

«Βλέπω κάποιους νεαρούς πάνω σε μηχανές οι οποίες περνάνε από δίπλα μου και λένε: "Βουλίτσα! Βουλίτσα"!»

Την Ελένη Κοκκίδου, οι περισσότεροι την γνωρίσαμε ως «Βούλα» από τη δημοφιλή σειρά Μην αρχίζεις τη μουρμούρα. Η ηθοποιός έκλεψε τις εντυπώσεις από το πρώτο επεισόδιο και αγαπήθηκε πολύ από τους τηλεθεατές. Η ίδια εξομολογήθηκε στην εκπομπή Tatiana Live για την επαφή που έχει με τον κόσμο, από τη μέρα που βγήκε το σίριαλ στον αέρα.

[dfp_ads id=236982]

«Αυτό που είναι πολύ αστείο είναι που βλέπω κάποιος νεαρούς πάνω σε μηχανές οι οποίες περνάνε από δίπλα μου και λένε: «Βουλίτσα! Βουλίτσα»! Έχει πολύ πλάκα γιατί είναι πάνω στις μηχανές και τρέχουν και δεν το περιμένεις από νέα παιδιά. Αυτό είναι καταπληκτικό γιατί νιώθω ότι ξαφνικά παίζουμε ομαδικά παιχνίδια, είμαστε όλοι φίλοι, παιδιά και παίζουμε μήλα. Μου δίνει πάρα πολύ μεγάλη χαρά. Είναι σαν να έχουμε κάνει μια συνωμοσία με τον κόσμο.

Την πρώτη χρονιά με έβλεπαν άντρες και μου έλεγαν «Ψήστον! Ψήστον κι άλλο»! Μου κάνει τρομερή εντύπωση γιατί είναι άντρες και τους άρεσε πάρα πολύ το ότι «έψηνα» τον Μηνά.

Με τη νέα γενιά έχω καταπληκτική σχέση. Έχω κάποια στοιχεία κι εγώ, ασχολούμαι με τα social media.

Αυτό που δεν θέλω με τίποτα να μου συμβεί είναι να βαρεθώ. Μου δίνει μεγάλη χαρά η Βουλίτσα και ευχαρίστως θα έκανα άλλη μία χρονιά».