Ελένη Κοκκίδου: «Έπαθα βαριά νεκρωτική πνευμονία, με περίμεναν να πεθάνω»

Ελένη Κοκκίδου

"Έχασα τις αισθήσεις μου από τη μια μέρα στην άλλη. Το μικρόβιο αυτό κυκλοφορούσε στον οργανισμό με τεράστια ταχύτητα. Είχα οργανισμό γέρου", εξομολογείται η Ελένη Κοκκίδου.

Η Ελένη Κοκκίδου, καλεσμένη στο Πρωινό, εξομολογήθηκε για την περίοδο που κινδύνευσε η ζωή της, όταν έπαθε νεκρωτική πνευμονία. Συγκεκριμένα, η ηθοποιός είπε τα εξής:

«Έπαθα στα 40 μου βαριά νεκρωτική πνευμονία. Με περίμεναν να πεθάνω, αλλά τους την έκανα. Εγώ ξύπνησα στην εντατική, δεν κατάλαβα τι έγινε. Έχασα τις αισθήσεις μου από τη μια μέρα στην άλλη. Το μικρόβιο αυτό κυκλοφορούσε στον οργανισμό με τεράστια ταχύτητα. Είχα οργανισμό γέρου, δεν είχα ανοσοποιητικό γι’ αυτό και έγινε αυτό.  Υπολόγισαν ότι ήταν ή σταφυλόκοκκος ή στρεπτόκοκκος κι επειδή έπεσαν πάνω μου με κοκτέιλ αντιβιοτικών, δεν μπόρεσαν να βρουν τι από τα δύο ήταν».

«Περίμεναν ότι θα πεθάνω γιατί είχαν γεμίσει πύον και οι δύο μου πνεύμονες. Όταν άρχισα να συνέρχομαι περίμεναν ότι όλη μου τη ζωή θα έκανα εγχειρήσεις με αποστήματα που θα είχαν μείνει. Τελικά δεν έγινε τίποτα από όλα αυτά. Ήταν σχεδόν πλήρης ίαση, έχω ένα μικρό κομμάτι στον πνεύμονα το οποίο είναι νεκρό», αποκάλυψε η Ελένη Κοκκίδου.