Ελένη Φουρέιρα: «Έμαθαν ότι είμαι από την Αλβανία και γελούσαν! Ήταν τόσο ειρωνικό, ένιωσα πολύ άσχημα»

Ελένη Φουρέιρα

«Έχω περάσει μήνες κατάθλιψης και πολύ στεναχώρια! Έλεγα μέσα μου “θεέ μου, γιατί αυτό πρέπει να είναι τόσο κακό;”».

Στο “Late Night” του Γιώργου Λιάγκα βρέθηκε η Ελένη Φουρέιρα το βράδυ της Τετάρτης. Η γνωστή τραγουδίστρια αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στο γεγονός ότι έκρυψε την αλβανική καταγωγή της, αλλά και για την απόφαση να μιλήσει ανοικτά και να το παραδεχτεί.

[dfp_ads id=236982]

«Ένιωσα έτοιμη να το κάνω γιατί το τι κάνεις είναι το πώς νιώθεις εσύ εκείνη τη στιγμή της ζωής σου και αν είσαι έτοιμος να το κάνεις. Μου βγήκε τόσο νεράκι από το στόμα μου αυτό γιατί συνειδητοποίησα ότι είναι λάθος αυτό που κάνω. Είσαι λάθος από τη στιγμή που ο κόσμος σε αγαπάει και σε έχει δεχτεί για το καλλιτεχνικό, δεν πρέπει να συνεχιστεί άλλο αυτό. Δυστυχώς ή ευτυχώς, το 1997, το 1998, το 2000, υπήρχε αυτό πολύ έντονα. Οι Έλληνες δεν είναι πια ρατσιστές, πια όχι, καθόλου. Αυτό συνέβη γιατί άνοιξαν κάποιες φυλακές και ήρθαν κάποιοι εγκληματίες. Όταν το έκανα αυτό πήρα μηνύματα από ανθρώπους που ακόμα το κρύβουν και είναι γνωστοί.

Πριν μπω στις Mystique έτυχε να πάω σε μια δισκογραφική εταιρία και μόλις έμαθαν ότι είμαι από την Αλβανία με κόψανε και γελούσαν. Ήταν πάρα πολύ ειρωνικό αυτό που συνέβη μπροστά μου, ένιωσα πάρα πολύ άσχημα και έλεγα μέσα μου “θεέ μου, γιατί αυτό πρέπει να είναι τόσο κακό;”. Και συνειδητοποίησα ότι για να μπορέσω να κάνω καριέρα και να δείξω αυτό που έχω θα πρέπει κάπως να το κρύψω. Έχω περάσει μήνες κατάθλιψης και πολύ στεναχώρια», είπε μεταξύ άλλων η Ελένη Φουρέιρα.

Δείτε όλα όσα είπε η Ελένη Φουρέιρα…