Έλενα Κρεμλίδου: «Φυσικά και δέχτηκα εκβιασμό, μπορεί να πίστευε ότι θα καταφέρει να κάνει σεξ μαζί μου»

Έλενα Κρεμλίδου

«Και ότι θα τον έχω ανάγκη για να μην το δημοσιοποιήσει», είπε η Έλενα Κρεμλίδου.

Η Έλενα Κρεμλίδου έκανε τις πρώτες της δηλώσεις μετά την απόφαση του δικαστηρίου να καταδικάσει τον άντρα που την απειλούσε με δημοσίευση υλικού από προσωπικές της στιγμές.

«Είμαι πολύ χαρούμενη, είναι ένα μίνι πάρτι, γιορτάζω. Σήμερα κέρδισα το πρώτο μου δικαστήριο. Ένιωσα δικαίωση, το είχα ανάγκη γιατί πέρασα πολύ δύσκολα. Η ψυχολογία μου ήταν μια χαρά όλο αυτό το διάστημα. Όταν, όμως, συνέβησαν όλα αυτά, ήταν δύσκολα. Δεν έχω καμία επικοινωνία με την άλλη πλευρά κι επίσης σήμερα δεν ήρθε ούτε ο κατηγορούμενος, ούτε και ο δικηγόρος του. Δεν ξέρω, δεν το έχω σκεφτεί, το τελευταίο που με νοιάζει είναι η χρηματική αποζημίωση», είπε αρχικά η Έλενα Κρεμλίδου.

Η Έλενα Κρεμλίδου είπε στη συνέχεια: «Ήθελα να δείξω και σε αυτόν και σε όλους τους ανθρώπους που σκέφτονται αντίστοιχα ότι οι κακίες και οι απερισκεψίες πληρώνονται. Φυσικά και δέχτηκα εκβιασμό. Η δίκη σήμερα είχε να κάνει με τον εκβιασμό. Δεν ξέρω τι πίστευε εκείνη τη στιγμή για μένα. Μπορεί να πίστευε ότι θα καταφέρει να κάνει σεξ μαζί μου, ότι θα τον έχω ανάγκη για να μην το δημοσιοποιήσει. Ή ότι ακόμα και λεφτά να μου ζητούσε, ότι θα το κατάφερνε».