Έκτορας Μποτρίνι: Τι λέει για το Hell’s Kitchen και τη σύγκριση με το MasterChef

Έκτορας Μποτρίνι

«Η μαγειρική είναι μέσα στη ζωή μας ούτως ή άλλως. Όλοι μαγειρεύουν σπίτι τους, δηλαδή είναι μικροί σεφ, και αυτό δεν θα πάψει ποτέ».

Ο Έκτορας Μποτρίνι έδωσε συνέντευξη στο Τηλέραμα και την Φαίδρα Στάθη και μίλησε για το Hell’s Kitchen και τη σύγκριση με το MasterChef.

[dfp_ads id=236982]
Τι σας ιντρίγκαρε στο Hell’s Kitchen;

Νομίζω πως είναι το μεγαλύτερο μαγειρικό κόνσεπτ που έχει γίνει ποτέ. Απευθύνεται σε επαγγελματίες και δείχνει πραγματικά τι γίνεται μέσα σε μια κουζίνα.

Η τηλεοπτική μόδα με τις εκπομπές μαγειρικής δεν έχει κοπάσει, αντιθέτως φαίνεται να δυναμώνει. Γιατί πιστεύετε ότι βρήκαν τέτοια ανταπόκριση;

Η μαγειρική είναι μέσα στη ζωή μας ούτως ή άλλως. Όλοι μαγειρεύουν σπίτι τους, δηλαδή είναι μικροί σεφ, και αυτό δεν θα πάψει ποτέ.

Σε αγχώνει η σύγκριση με το MasterChef;

Καθόλου, γιατί τα δύο κόνσεπτ δεν έχουν καμία σχέση. Εμείς κάνουμε άλλη δουλειά, απευθυνόμαστε σε επαγγελματίες. Φτιάξαμε από την αρχή ένα εστιατόριο υψηλής γαστρονομίας, που θα λειτουργεί κανονικά, με δύο κουζίνες. Οι συμμετέχοντες θα μαγειρεύουν για το κοινό και συγκεκριμένα για 40 άτομα. Δεν θα υπάρχει τίποτα κρυφό. Αυτό που θα βλέπουμε θα είναι η πραγματικότητα.