Έξαλλη η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου με την αναφορά της Καραβάτου στον αέρα των Κου Κου!

Ελισάβετ Κωνσταντινίδου

Έχασε το χαμόγελο της η καλεσμένη των Κου Κου...

Η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου κάθισε στον καναπέ της Φωλιάς των Κου Κου και ανάμεσα σε άλλα η κουβέντα ήρθε και στην κόρη της Μαρία Χάνου και το κατά πόσο προλαβαίνουν να βρίσκονται με τις υποχρεώσεις που έχει η καθεμιά στο χώρο της υποκριτικής. Η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου δεν περίμενε όμως αυτό που θα άκουγε λίγη ώρα αργότερα από το στόμα της Κατερίνας Καραβάτου…

«Επίσης έχω χαρεί πάρα πολύ γιατί η Μαρουσώ έκανε και ένα outing πολύ ενδιαφέρον που είπε ότι είναι ερωτευμένη, πως είναι με ένα παιδί πολύ καλά και γνωρίζονται πολλά χρόνια», είπε η Κατερίνα Καραβάτου, αναφερόμενη στη δήλωση της Μαρίας Χάνου στην Reallife, που έπιασε απροετοίμαστη τη μητέρα της:«Υπάρχει η συντροφικότητα στη ζωή μου. Με τον άνθρωπο μου γνωριζόμαστε πολλά χρόνια και δεν είναι από τον χώρο. Ωστόσο με καταλαβαίνει και τον καταλαβαίνω και εγώ, γιατί είναι και εκείνος πολυάσχολος.»

«Ούτε ιδέα έχω. Που το έκανε το οuting αυτό;» είπε η Ελισάβετ Κωνσταντίνίδου χάνοντας το χαμόγελο της και χτυπώντας το χέρι στο γόνατο της. «Πω πω! Έξαλλοι γίναμε…» σχολίασε ο Κρατερός Κατσούλης.

«Δεν το έχω πάρει χαμπάρι καθόλου», είπε η ηθοποιός σοβαρή – σοβαρή. «Θα της ξέφυγε και το έκαναν επικεφαλίδα. Δεν μιλάει το παιδί για τέτοια. Μου αρέσει να έχει έναν άνθρωπο να τη φροντίζει και να την έχει έννοια. Δεν χρειάζεται να το ξέρει και όλη η Ελλάδα», εξήγησε χωρίς να δείχνει χαρούμενη με αυτή την κουβέντα.

Διαβάστε εδώ όλα τα νέα για την τηλεόραση και τη showbiz!