«Η εκπομπή μου είχε γίνει πλατφόρμα κάστινγκ για όλες τις κυρίες που τώρα στελεχώνουν τον ΣΚΑΪ»!

ΣΚΑΙ

"Ήταν η πρώτη φορά που κατάλαβα ότι έπρεπε να φύγω από τον ΣΚΑΪ".

Η Σοφία Τουντούρη συνάντησε τον Κωνσταντίνο Μπογδάνο και ο γνωστός δημοσιογράφος, όπως μας συνηθίζει, έδωσε μια συνέντευξη που δεν περνά απαρατήρητη. Μεταξύ όσων είπε, ήταν και τα εξής:

[dfp_ads id=236982]

Από τους γονείς μου δεν έχω κρατήσει το παράδειγμα του διαζυγίου, έχω κρατήσει το παράδειγμα του προηγούμενου Σαββάτου. Ο πατέρας μου, η γυναίκα του, η μητέρα μου και ο σύζυγός της μπήκαν στο ίδιο αυτοκίνητο και ανέβηκαν μέχρι τον Άγιο Ιωάννη τον Ρώσο να ανάψουν κεράκια.

Μου στοίχισε που έχασα τη δουλειά μου, δεν μετάνιωσα για τον αυθορμητισμό μου, θα ξαναέκανα το ίδιο σχόλιο. Στον ΣΚΑΪ είχα καταντήσει κατά κάποιο τρόπο δημόσιος υπάλληλος. Πήγαινα εκεί, έκανα την εκπομπή, τα θέματα ήταν προκάτ και προκαθορισμένα από τον σταθμό. Και έρχεται σε κάποια στιγμή ένα κακόβουλο χαλασμένο τηλέφωνο από κάποιους και βρίσκομαι από τη μία μέρα στην άλλη με τη μέρα μου άδεια.

Η εκπομπή «Προβοκάτσια TV» ήταν η πρώτη φορά που κατάλαβα ότι έπρεπε να φύγω από τον ΣΚΑΪ. Έγινε πλατφόρμα κάστινγκ για το Voice και το Survivor. Από την εκπομπή πέρασαν όλες οι κυρίες που τώρα στελεχώνουν τον ΣΚΑΪ. Κάστινγκ στου κασίδη το κεφάλι.

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα από την τηλεόραση -και όχι μόνο- εδώ…