Εκμυστηρεύτηκε στην Ελένη Μενεγάκη την απιστία πρώην συντρόφου της: «Είχε απιστήσει πάρα πολλές φορές»!

Ελένη Μενεγάκη

«Είχα δείγματα ότι κάτι δεν πάει καλά....»

Θέμα την απιστία είχε η αυστηρά γυναικεία για την έναρξη παρέα της Ελένης Μενεγάκη. Η Φωτεινή Πετρόγιαννη εξομολογήθηκε στην Ελένη Μενεγάκη για την πρώτη της σχέση και τις απιστίες που είχε κάνει και εκμυστηρεύτηκε πως αυτό την επηρέασε και στις επόμενες σχέσεις της.

[dfp_ads id=236982]

«Η πρώτη μου σχέση ήταν πολύ προβληματική. Είχε απιστήσει πάρα πολλές φορές. Στην αρχή υποπτευόμουν, μετά επιβεβαιώθηκα για όλες. Είχαμε 5 χρόνια διαφορά. Ήμουν 18 και ήταν 23. Είχαμε 3 χρόνια σχέση. Είχα δείγματα ότι κάτι δεν πάει καλά. Πάντα είχα δείγματα για κάποιες γυναίκες. Τα είχα λίγο ψάξει, δεν ήμουν σίγουρη. Έλεγα και τότε πιτσιρίκα, ότι μια σχέση δεν την διαλύεις με υπόνοιες. Μου έμπαιναν ιδέες γιατί μπορεί να διάβαζα ένα μηνυματάκι που κάτι δεν μου πήγαινε καλά. Κάποιες αφορμές που μπορεί να μην σημαίνουν και τίποτα. Δεν το έχω ξεχάσει. Ακόμα μου δημιουργεί στις σχέσεις αυτό που φοβάμαι ότι ο άλλος θα κάνει κάτι κακό σε εμένα.

Στο δεύτερο χρόνο, μια από αυτές τις απιστίες μου την εκμυστηρεύτηκε και τον συγχώρεσα, όμως από εκείνο το σημείο η σχέση άλλαξε 100%. Εγώ σαν Φωτεινή, αυτό που μπορώ να πω είναι ότι αν γύριζα το χρόνο 15 χρόνια πίσω που έγιναν όλα αυτά, θα προτιμούσα να μην ξέρω γιατί με διαμόρφωσε σαν άνθρωπο στις σχέσεις μου και μου έχει κάνει κακό» ανέφερε συγκεκριμένα η δημοσιογράφος.