Ειρήνη Κολιδά: «Δεν πήρα εγώ την απόφαση ότι θα φύγω από το Survivor»

Ειρήνη Κολιδά

Η εξομολόγηση της πρώην παίκτριας του Survivor για την αποχώρηση της από το ριάλιτι. Τι λέει για την κατάσταση της υγείας της;

Η Ειρήνη Κολιδά εξομολογείται στο Ilovestyle.com για την αποχώρηση της από το Survivor: «Μαζί με τον κόσμο έχω κι εγώ παράπονο. Στεναχωριέμαι πάρα πολύ. Κάθε μέρα το πρωί που ξυπνάω κάνω κάποια πράγματα να δω αν θα μπορούσα να επανέλθω και να γυρίσω να πάρω ένα τηλέφωνο και να πω «είμαι καλά γυρνάω». Αλλά δυστυχώς ούτε μπορώ να σκύψω, πονάω πολύ, αλλά ούτε και να τρέξω. Οπότε πρακτικά δεν θα μπορούσα να γυρίσω στο παιχνίδι. Σαν χαρακτήρας είμαι πεισματάρα και πραγματικά μάχιμη. Να γυρίσω και να μην είμαι ο εαυτός μου και απλά να κάθομαι περιμένοντας μια υποτυπώδη ανάρρωση, να έρθει και μετά το τελείωμα του παιχνιδιού, δεν είναι στη φύση μου.

[dfp_ads id=236982]

Εγώ ήμουν πιο σοβαρά από τον Μάριο. Έχω δυο σπασμένα πλευρά και ένα ραγισμένο. Τα πλευρά θέλουν πολύ χρόνο για να επανέλθουν. Ακόμα κι αν νιώσεις ότι είσαι καλά, αυτό μπορεί αν είναι στο σημείο που μπορεί να ξανασπάσει και να γίνει χειρότερη ζημιά, οπότε πρέπει να είσαι προσεκτικός με συγκεκριμένο χρονικό διάστημα.»

Διαβάστε εδώ όλα τα νέα για το Survivor!

Η πρώην παίκτρια του Survivor απαντά ακόμα στα σχόλια που έχουν γίνει για το πως η ίδια μπορεί και κινείται τόσο καλά, αν και βρίσκεται σε αυτή την κατάσταση: «Εξαρτάται ποια πλευρά έχεις σπάσει. Αν είναι ψηλά ή χαμηλά. Εμένα είναι ψηλά, είναι το 7 και το 6 και το 5 ραγισμένο. Όταν είναι ψηλά μπορείς να κινηθείς πιο εύκολα. Επίσης πολύ σημαντικό ρόλο παίζει και ο χαρακτήρας μου, όπου είμαι πολύ «νευρική», δυναμική, πεισματάρα και δεν μπορώ να κάτσω σε ένα κρεβάτι να αναρρώσω. Νομίζω θα αρρωστήσω παραπάνω. Θα βγάλω κι άλλες ασθένειες. Από τη δεύτερη μέρα που ήμουν στο νοσοκομείο ζήτησα το χέρι του γιατρού για να σηκωθώ. Είμαι έτσι από τη φύση μου. Δεν θέλω να φαίνεται ότι είμαι άρρωστη.

Δεν πήρα εγώ την απόφαση ότι θα φύγω. Την πήρε ο γιατρός. Εμένα αν μου έλεγες τι θες να κάνεις, θα σου έλεγα βγάλε μου θα δύο πλευρά, να μην πονάω και να ξαναμπώ μέσα.»