«Είμαι 25 χρόνια “καθαρός”! Είχα πιάσει πάτο, αλλά τώρα είμαι στο φως»

Βασίλης Ζούλιας

«Ο μοναδικός λόγος που μιλάω γι’ αυτό μπροστά στις κάμερες είναι ότι μπορεί κάποιος εκεί απέναντι να εμπνευστεί και να πει ότι…».

Στην εκπομπή “ooh la la!” έδωσε συνέντευξη ο Βασίλης Ζούλιας, ο οποίος μίλησε γι’ ακόμα μία φορά για τα ναρκωτικά. Όπως τόνισε ο ίδιος, είναι καθαρός εδώ και 25 χρόνια και ο λόγος που μιλάει δημόσια είναι για να βοηθήσει κι άλλους ανθρώπους που έχουν πιάσει πάτο να ξεφύγουν από αυτή την κόλαση.

[dfp_ads id=236982]

«Εγώ είμαι ένας άνθρωπος με αυτήν την ψυχοσύνθεση, που όμως μπήκε στην ανάρρωση. Αυτό συμβαίνει όταν, όντας σε αυτή την κατάσταση, έρθει αυτή η ευλογημένη στιγμή που πιάσεις επιτέλους πάτο. Ο μοναδικός λόγος που μιλάω γι’ αυτό μπροστά στις κάμερες είναι ότι μπορεί κάποιος εκεί απέναντι να εμπνευστεί και να πει ότι “αφού ο Βασίλης Ζούλιας τα κατάφερε, μπορώ κι εγώ να ξεφύγω από αυτή την κόλαση”. Εγώ τώρα είμαι μέσα στο φως, μέσα στη δημιουργία, μέσα στην αγάπη για τη ζωή. Είναι καθαρός 25 χρόνια και κάτι μήνες. Δεν έχω νιώσει ποτέ ότι θέλω να ξαναγυρίσω πίσω», είπε ο Βασίλης Ζούλιας.

Δείτε τι είπε ο Βασίλης Ζούλιας…

Διαβάστε εδώ όλα τα νέα από την τηλεόραση και όχι μόνο!