«Είχα ζητήσει από τον παραγωγό να παρουσιάσω το Survivor»

Survivor

«Δυο μέρες πριν το τρέιλερ είχα διαπιστώσει ότι είμαι έγκυος».

Η Κατερίνα Λάσπα αποκάλυψε στην Κατερίνα Καραβάτου και στον Κρατερό Κατσούλη πως είχε ζητήσει από τον Έλληνα παραγωγό του Survivor να βρίσκεται εκείνη στην παρουσίαση του ριάλιτι επιβίωσης…

[dfp_ads id=236982]

«Πριν ανακοινωθεί καν το Survivor, προ εκείνου του καλοκαιριού, επειδή τυχαίνει να είμαστε φίλοι με τον Έλληνα παραγωγό, είχα ενημερωθεί. Πίνουμε καφέ στη Φιλοθέη και του λέω δεν με ενδιαφέρει τίποτα άλλο, απλά σου ανακοινώνω ότι θέλω την παρουσίαση του Survivor. Γελάσαμε, γιατί κατά βάση παγκοσμίως το παρουσιάζουν άντρες. Βέβαια καταλάβαινε και ο ίδιος ότι θα είχε ενδιαφέρον να το κάνω εγώ. Ήταν για το STAR αυτή η παραγωγή. Έρχεται ο Σεπτέμβρης, γίνεται η ιστορία με τις άδειες, τελικά δρομολογείται η κατάσταση για τον ΣΚΑΙ.

Οκτώβρη προς Νοέμβρη που βγαίνει το τρέιλερ, εγώ κατεβαίνω την Κηφισίας οδηγώντας, δύο μέρες πριν εγώ έχω διαπιστώσει ότι είμαι έγκυος στη δεύτερη μου κόρη. Δεν το ξέρει κανένας εκτός από τον Νεκτάριο που το έμαθε στο Μαϊάμι με FaceTime. Με παίρνει ο Άγγελος μιλάμε, μου λέει βγήκε το τρέιλερ, ξεκινάνε οι συμμετοχές. Από την αρχή μου είχε πει ότι έχουν στο μυαλό τους τον Σάκη. Λέω καλή επιτυχία στον Σάκη. Μου λέει για πες… Του λέω απλά θα σου πω ότι ο Σάκης μάλλον δεν μπορεί να είναι έγκυος, οπότε όλα καλά. Δεν είναι ότι με είχαν επιλέξει. Δεν βρίσκω προσωπικούς λόγους να μπω ως παίκτρια στο Survivor. Καταρχάς δεν βρίσκω το λόγο να μπω σε αυτή την ταλαιπωρία», ανέφερε η Κατερίνα Λάσπα.

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα από την τηλεόραση -και όχι μόνο- εδώ…