Εδώ θα γυριστεί το Survival Secrets – Εικόνες από την προετοιμασία στην Κουρούτα Ηλείας

Survival Secrets

Δείτε φωτογραφίες από το νέο ριάλιτι που ετοιμάζει το Epsilon!

Μπορεί να μην είναι ο εξωτικός Άγιος Δομίνικος, αλλά είναι η μαγευτική Κουρούτα στην Πελοπόννησο. Εδώ που θα γίνουν τα γυρίσματα του νέου Reality επιβίωσης Survival Secrets με αρκετά γνωστά ονόματα ως παίκτες όπως ακούγεται. Το ilialive.gr βρέθηκε με τον φακό του σε ρόλο παπαράτσι και φωτογράφισε τις προετοιμασίες για το νέο παιχνίδι το οποίο θα προβληθεί μέσα από τη συχνότητα του Epsilon.

[dfp_ads id=236982]

Σύμφωνα με πληροφορίες ο χώρος που θα χρησιμοποιηθεί για τα γυρίσματα του «συμβουλίου» του Survival Secrets δεν είναι άλλος από αυτόν του Ιππικού Ομίλου Κουρούτας. Εκεί γίνονται και οι εργασίες για τις κατασκευές των ξύλινων μέσων που χρησιμοποιηθούν στις δοκιμασίες του παιχνιδιού. Ακριβώς απέναντι και στις παρυφές του δάσους της Μαραθιάς σε μεγάλη αγροτική έκταση, στήνεται ο στίβος μάχης του παιχνιδιού. Τα συνεργεία εργάζονται πυρετωδώς αφού όπως λέγεται στις 28 Αυγούστου θα πρέπει να ξεκινήσει το παιχνίδι…

Στην περιοχή πάντως αναμένεται να γίνει «λαϊκό προσκύνημα» απο τους φαν των παιχνιδιών του είδους, που ο Άγιος Δομίνικος τους έπεφτε κάπως μακριά. Έτσι οι πρωταγωνιστές – ινδάλματα του παιχνιδιού θα βρίσκονται μια ανάσα απο τους θαυμαστές τους, αν και αναμένεται να αποκλειστεί η περιοχή για τα γυρίσματα.

Όσο για τα χρώματα των δύο ομάδων η επιλογή είναι το κόκκινο και το πράσινο…

survival2

survival3

survival6

survival8

survival9

survival10

survival11

survival12

survival13

Πηγή: ilialive.gr