«Εδώ και δύο χρόνια ζω σε ένα πένθος»

«Περνώντας ο καιρός η απώλεια είναι μεγαλύτερη.»

Η στιχουργός Σάννυ Μπαλτζή για πρώτη φορά μιλά μετά το θάνατο του πρώην συζύγου της Νίκου Τριανταφυλλίδη που έφυγε πριν από 1,5 χρόνο από τη ζωή.

«Η συνειδητοποίηση ότι δεν θα δεις έναν άνθρωπο ποτέ ξανά, είναι πολύ άγριο. Εδώ και δύο χρόνια ζω σε ένα πένθος. Η ζωή σίγουρα συνεχίζεται. Υπάρχουν τα παιδιά μας, υπάρχουν οι άνθρωποι που μας έχουν ανάγκη, αλλά είναι κάτι πολύ άγριο ο θάνατος, πολύ σκληρό και πολύ ύπουλο. Ακόμα πιο δύσκολο για ένα παιδί» λέει η Σάννυ Μπαλτζή στην εκπομπή Αποκαλυπτικά.

[dfp_ads id=236982]

Ακόμα ένας θάνατος που της στοίχισε πολύ, εκείνος της τραγουδίστριας Αρλέτας, την οποία γνώριζε 20 χρόνια. «Ήταν η δεύτερη μητέρα μου. Είναι λίγο σκληρό, αλλά ήταν μια πρόβα θανάτου για έναν κοντινό μου άνθρωπο. Πολύ σκληρό, οδυνηρό. Η Αρλέτα με το που ήρθα στην Αθήνα, άνοιξε το σπίτι της, την αγκαλιά της, με πάντρεψε. Ήταν και κουμπάρα μου. Ήταν ένα μαύρο καλοκαίρι. Βλέπεις ότι δεν φεύγουν ποτέ από κοντά σου οι άνθρωποι που αγάπησες πραγματικά και σε αγάπησαν. Τους ανθρώπους που έφυγαν από τη ζωή μου τους κουβαλάω πάντα. Περνώντας ο καιρός η απώλεια είναι μεγαλύτερη.»