Έδιωξαν τον αδερφό του Αϊβάζη από το MasterChef – Τι του είπε ο Κοντιζάς;

MasterChef

"Δεν υπάρχει θέση για σένα στους 22"! - "Είναι μεγάλη αδικία αυτό που έγινε"!

Ο Αλκιβιάδης Αϊβάζης κόπηκε από το MasteChef και αυτό ήταν μια εξέλιξη που δεν τον ευχαρίστησε καθόλου. Βέβαια, το σίγουρο είναι ότι δεν τον ευχαρίστησε και ο διάλογος που είχε με τον Σωτήρη Κοντιζά, την ώρα που του ανακοίνωσε την απόφαση τους:

[dfp_ads id=236982]
  • Αλκιβιάδη, αδυνατώ αυτή τη στιγμή να πιστέψω ότι μπροστά μου βρίσκεται ο ίδιος άνθρωπος με αυτόν που στην οντισιόν ήταν γεμάτος ενέργεια και ενθουσιασμό. Τι έχει γίνει; Είσαι καλά;
  • Ναι chef είμαι μια χαρά. Απλά, μετά την αστοχία με το κόψιμο στο κοτόπουλο χθες, είμαι λίγο αγχωμένος. Φυσικά κι έχω την ενέργεια αυτή.
  • Βλέποντας εσύ, λοιπόν, όλους τους υπόλοιπους μάγειρες αυτές τις μέρες, πιστεύεις ότι έχεις θέση ανάμεσα στους 22 καλύτερους;
  • Βεβαίως!
  • Το λες με σιγουριά. Το λες γιατί το πιστεύεις πραγματικά ή παλεύεις μέχρι τελευταία στιγμή;
  • Δεν παλεύω καθόλου μέχρι τελευταία στιγμή, είμαι μαχητής από τότε που γεννήθηκα.
  • Σου λείπει όμως η πραγματική εμπειρία και η σωστή τεχνική. Εμείς δεν σταθήκαμε στο μεμονωμένο λάθος, έχουμε την εμπειρία να δούμε πίσω από αυτό και αυτό που είδαμε είναι αυτό που μας έκανε να αποφασίσουμε ότι δεν υπάρχει θέση για σένα στους 22. Ευχαριστούμε πολύ.

Εμφανώς απογοητευμένος, ο Αλκιβιάδης Αϊβάζης έφυγε κλείνοντας πίσω του την πόρτα στο MasterChef και δήλωσε στην κάμερα: «Εντάξει, εγώ θεωρώ-επειδή είμαι ειλικρινής σαν άνθρωπος, δεν θέλω να παίξω θέατρο- θεωρώ ότι είναι μεγάλη αδικία αυτό που έγινε. Βλέπω άτομα που περνάνε που για μένα δεν θα έπρεπε να περάσουν. Πάντα ήμουν ειλικρινής και πάντα θα παραμείνω. Αυτά, τίποτα άλλο δεν έχω να πω».

Διαβάστε όλα τα νέα από το MasterChef εδώ…