Eat & Fit: Πότε ξεκινά η εκπομπή του Δημήτρη Δαλιάνη;

Δείτε το μενού της πρώτης εβδομάδας!

 Μια νέα καθημερινή εκπομπή μαγειρικής με προτάσεις και για τα πέντε γεύματα της ημέρας έρχεται από την Καθαρή Δευτέρα 23 Φεβρουαρίου στον ΣΚΑΙ.

«Eat & fit» με παρουσιαστή τον ταλαντούχο σεφ Δημήτρη Δαλιάνη θα προβάλλεται από Δευτέρα-Παρασκευή στις 14.00.

Με γεύματα, προσαρμοσμένα στη σύγχρονη καθημερινότητα, που περιέχουν όλες τις βιταμίνες και τις θρεπτικές ουσίες που χρειάζεται καθημερινά ο ανθρώπινος οργανισμός. Ο Δημήτρης Δαλιάνης θα αποδείξει στην πράξη ότι η σωστή διατροφή έχει ευεργετικές ιδιότητες και ότι οι ειδικές συνταγές μπορούν να γίνουν νόστιμες και απολαυστικές.

Καθημερινά υγιεινά γεύματα, θερμιδική διατροφή, super foods, γεύματα για διαβητικούς και αλλεργικούς, αλλά και διατροφή με χαμηλά λιπαρά θα είναι μερικά από τα μενού που θα προτείνει ο σεφ.

Πρωινό, δεκατιανό, μεσημεριανό, απογευματινό και βραδινό, το καθημερινό μενού του «Eat & fit» με τον Δημήτρη Δαλιάνη καθημερινά στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

ΤΟ ΜΕΝΟΥ ΤΗΣ ΠΡΩΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

Δευτέρα 23 Φεβρουαρίου: Πρωινό: Γιαούρτι χαμηλό σε λιπαρά με κομπόστα ροδάκινο, Δεκατιανό: Μπαστουνάκια λαχανικών με ντιπ γιαουρτιού και λάιμ, Μεσημεριανό: Τριβέλι ολικής άλεσης με κομμάτια βραστής γαλοπούλας, λιαστή ντομάτα και μυρωδικά, Απογευματινό: Φρουτοσαλάτα, Βραδινό: Σαλάτα με άσπρα φασόλια.

Τρίτη 24 Φεβρουαρίου : Πρωινό: Μπάρες δημητριακών με ξηρούς καρπούς και σταφίδες, Δεκατιανό: Σμουθι φράουλα, Μεσημεριανό: Γεμιστά κολοκυθάκια με κοτόπουλο και κρούστα από κατίκι, Απογευματινό: Κριτσίνια με τυρί, Βραδινό: Ομελέτα από ένα κρόκο και δυο ασπράδια συνοδευμένη με σαλάτα..

Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου : Πρωινό: Ρυζογκοφρέτες με μπανάνα και σταφύλι  και ένα ποτήρι γάλα, Δεκατιανό: Πολύσπορο κριτσίνια με τυρί λάιτ, Μεσημεριανό: Ρεβυθόσουπα με φρέσκο δυόσμο, Απογευματινό: Μπανάνες φλαμπέ, Βραδινό: Σπαράγγια στον φούρνο με φέτα.

Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου : Πρωινό: Κρακεράκια ολικής με μαρμελάδα σύκο και ρόφημα κρόκου Κοζάνης, Δεκατιανό: Φρούτα και αμύγδαλα, Μεσημεριανό: Σολομός στη σχάρα, με σάλτσα κρασιού και λαχανικά , Απογευματινό: Ελαφριά μους με μαύρη σοκολάτα! Βραδινό: Κριθαρότο με λαχανικά
.

Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου : Πρωινό: Γάλα με δημητριακά ,Δεκατιανό: Ζελέ με φρούτα και γιαούρτι, Μεσημεριανό: Φασολάκια λαδερά της γιαγιάς, Απογευματινό: Μικρά παξιμαδάκια ολικής, με κομμάτια ελιάς  και τριμμένη ντομάτα και λίγο τυρί, Βραδινό: Λουκάνικα γαλοπούλας στη σχάρα με ζεστή σαλάτα λάχανο.