DWTS: Απίστευτο σκηνικό με Λιάγκα – Αραβανή! «Μου κόψατε την εκπομπή φέτος, να μην μιλάω και…»

DWTS

Δείτε τι έγινε στον αέρα του show!

Στην αρχή του 9οu live του DWTS, η Ευαγγελία Αραβανή ξέχασε, προφανώς, να δώσει τον λόγο στον Γιώργο Λιάγκα, ο οποίος της έκανε παρατήρηση.

[dfp_ads id=236982]

«Εμείς δεν μιλάμε κα. Αραβανή; Μας φιμώνετε; Δεν είπα τη γνώμη μου. Συγγνώμη, μου κόψατε την εκπομπή φέτος στον ΑΝΤ1, να μην μιλάω και στο Dancing; Ο ΑΝΤ1 την έκοψε, εσείς είστε παρουσιάστρια του ΑΝΤ1, εκπροσωπείτε τον ΑΝΤ1, σε ποιον να το πω; Το παράπονό μου κάνω. Μου κόψατε την εκπομπή, με φιμώνετε και στο Dancing», είπε ο Γιώργος Λιάγκας, χιουμοριστικά πάντα.

Στη συνέχεια, ωστόσο, ο γνωστός παρουσιαστής εκνευρίστηκε με το σχόλιο που έκανε ο Σάββας Πούμπουρας για τη βαθμολογία των κριτών.

«Γιώργο, με αυτούς τους βαθμούς που βάζετε θα μας κόψουν και αυτή την εκπομπή. Δηλαδή, πραγματικά, τόσο εξαιρετικά χόρεψε αυτό το αγόρι», είπε ο Σάββας Πούμπουρας.

«Γιατί, ενώ όλοι βάζουμε εφτά, το δικό μου 7άρι ενοχλεί, ενώ των υπολοίπων όχι. Δηλαδή, θέλω να μου το πεις κάποιος αυτό το πράγμα. Γιατί, ενώ συνήθως βάζω ή την ίδια ή μεγαλύτερη βαθμολογία από τους άλλους, ενοχλεί το δικό μου 7, ενώ των άλλων είναι μια χαρά», απάντησε ο Γιώργος Λιάγκας.

Δείτε τι έγινε στον αέρα του DWTS…

Διαβάστε εδώ περισσότερα για το show χορού του ΑΝΤ1!