DWTS: Αυτός είναι ο μεγάλος νικητής

Αυλαία με χορό και λάμψη έριξε το DWTS!

Πιστό στο τηλεοπτικό του ραντεβού, μα για τελευταία φορά, ήρθε το DWTS στους δέκτες μας μέσα από το STAR τη νύχτα της Παρασκευής. Στο τιμόνι της παρουσίασης βρέθηκε εκ νέου η Βίκυ Καγιά ενώ μαζί της ήταν ο Λάμπρος Φισφής στο star lounge.

Όπως κάθε φορά, στην κριτική επιτροπή βρέθηκαν και πάλι ο Jason Roditis, η Έλενα Λιζάρδου, η Μαρίνα Λαμπροπούλου και ο Στέφανος Δημουλάς προκειμένου να απολαύσουν την πρόοδο των ζευγαριών.

Στο παρκέ του DWTS ανέβηκαν με πάθος για να διεκδικήσουν την μεγάλη νίκη ο Σταύρος Βαρθαλίτης και η παρτενέρ του Μαρία Καμμενίδη, η Τζώρτζια Γεωργίου και ο παρτενέρ της Αλέξανδρος Μπαχάριεφ, η Βασιλική Μιλλούση και ο παρτενέρ της Μαξίμ Στάντνικ και ο Dominic Stars και η παρτενέρ του Ειρήνη Λιναρδή.

Στον μεγάλο τελικό του λαμπερού σόου του STAR, του DWTS, το κοινό ήταν εκείνο που με τη θετική του ψήφο θα αναδείκνυε τον μεγάλο νικητή μαζί με τον επαγγελματία παρτενέρ του.

Όταν η μεγάλη στιγμή έφτασε, λοιπόν, η παρουσιάστρια Βίκυ Καγιά κλήθηκε να προχωρήσει στην ανακοίνωση των νικητών.

Έτσι, για τον φετινό κύκλο του DWTS νικητές αναδείχθηκαν προς έκπληξη πολλών η Τζώρτζια Γεωργίου και ο παρτενέρ της Αλέξανδρος Μπαχάριεφ!