DWTS 6: Η Ευαγγελία Αραβανή χόρεψε με τον Αλμπέρτο Εσκενάζυ!

Ευαγγελία Αραβανή

«Μπορείτε να μου ξαναβάλετε λίγο το τραγούδι να το κουνήσω κι εγώ με τον κύριο Εσκενάζυ; Σας παρακαλώ!»

Ο Αλμπέρτο Εσκενάζυ έκλεψε για ακόμα μια φορά τις εντυπώσεις με τη θεατρικότητα και τη ζωντάνια του επί σκηνής. Το cha cha cha που χόρεψε με την Άννα Πολύζου έκανε την Ελεονώρα Μελέτη να σχολιάσει: «Θέλω να σας πω ότι το κουνήσατε πολύ περισσότερο από κάποιους άλλους οι οποίοι έχουν τα μισά σας χρόνια ενδεχομένως».

[dfp_ads id=236982]

Η Ευαγγελία Αραβανή δεν κρατήθηκε και ζήτησε να παίξει ξανά το κομμάτι για να χορέψει με τον ηθοποιό! «Επειδή το κούνησε όπως λες Ελεονώρα και επειδή εμένα μου άρεσε και αυτό το τραγούδι, μπορείτε να μου το ξαναβάλετε λίγο να το κουνήσω κι εγώ με τον κύριο Εσκενάζυ; Σας παρακαλώ!», είπε η παρουσιάστρια του DWTS 6 και έδωσε το χέρι της στον Αλμπέρτο Εσκενάζυ. Ο χορός τους έκανε το κοινό – ανάμεσα στο οποίο βρισκόταν και η κόρη του ηθοποιού, Σάρα Εσκενάζυ – να ξεσπάσει σε χειροκροτήματα

«Με αυτό που έκανες Ευαγγελία πήγες και στο επόμενο κομμάτι των όσων θέλω να πω. Στο ότι η αίσθηση που εισπράττω από το ζευγάρι αυτό είναι ότι θα ήθελα μια φορά να βρεθώ κάπου και να με χορέψει», είπε η Ελεονώρα Μελέτη κλείνοντας την κριτική της μετά τον …δεύτερο χορό του Αλμπέρτο Εσκενάζυ.

Διαβάστε εδώ όλα τα νέα για το DWTS!