Δούκισσα Νομικού – Γάμος: Ποιοι παρουσιαστές «αλωνίζουν» στα Ματογιάννια;

Δούκισσα Νομικού

Κατέφτασαν από το απόγευμα της Παρασκευής για τον γάμο της χρονιάς!

Η Δούκισσα Νομικού και ο Δημήτρης Θεοδωρής παντρεύονται! Ο γάμος πραγματοποιείται στη Μύκονο και όπως ήταν αναμενόμενο, η showbiz σάλπαρε για το νησί των ανέμων!

Ο Γιώργος Μπέζας αποκάλυψε στην εκπομπή του Μένιου Φουρθιώτη ότι «Από χθες το βράδυ, στα Ματογιάννια περπάτησαν ισχυρές προσωπικότητες όπως η Έλλη Στάη που είναι κολλητή φίλη της κ. Κόκκαλη. Είδαμε τον Πέτρο Κόκκαλη, τη Δήμητρα Ματσούκα, τη Μαριέττα Χρουσαλά με τον Λέοντα Πατίτσα και βέβαια, είναι εδώ όλος ο ΑΝΤ1».

Δεν φαντάζεστε τι κάνει η Δούκισσα Νομικού λίγες ώρες πριν τον γάμο!

Νωρίτερα το Σάββατο, η Δούκισσα Νομικού καλημέρισε του ηλεκτρονικούς της φίλους και στη συνέχεια έγραψε στο blog της Dutchesss Daily: » Και ναι, ήρθε η μεγάλη μέρα! Μόλις έφτασα στο νησί και ο καιρός μας έκανε το χατήρι ???? Σας ευχαριστώ πολύ όλους για τις ευχές σας! Με έχετε συγκινήσει… Σήμερα είμαι η πιο ευτυχισμένη γυναίκα στον κόσμο! Σας αγαπώ»!

[dfp_ads id=236982]

Κι ενώ όλοι θα περιμέναμε να τρέχει και να μη φτάνει, εκείνη ξάφνιασε τους πάντες ανεβάζοντας στο insta story της φωτογραφία να κάνει ηλιοθεραπεία!

Ο γάμος, οι κουμπάροι και η τηλεοπτική έκπληξη

Ο γάμος θα γίνει το απόγευμα στο εκκλησάκι στο σπίτι του πατέρα του γαμπρού, Σάββα Θεοδωρίδη. Το πάρτι θα γίνει στην παραλία του Πάνορμου. Κουμπάροι θα είναι τέσσερις αγαπημένοι φίλοι του ζευγαριού, ανάμεσα στους οποίους και η Χριστίνα Καλκαβούρα, μια από τις τρεις φίλες της παρουσιάστριας που της είχαν οργανώσει surprise bachelorette πάρτι στα τέλη Μαρτίου στη λίμνη Κόμο της Ιταλίας. Το νυφικό της σχεδίασε η καλή της φίλη Σίλια Κριθαριώτη.

Το βράδυ της Παρασκευής, η Δούκισσα Νομικού «λύγισε» στον τηλεοπτικό αέρα. Οι συνεργάτες της γνωστής παρουσιάστριας στο So you think you can dance της επεφύλαξαν μια έκπληξη. Στην έναρξη του live, λίγο πριν οι παίκτες επιστρέψουν στα παρασκήνια, άρχισαν όλοι να χορεύουν υπό τους ήχους του τραγουδιού “Γαμήλιο πάρτι”. Η Δούκισσα Νομικού σάστισε προς στιγμήν και έπειτα την… πήραν τα δάκρυα.

«Λύγισε» η Δούκισσα Νομικού στον αέρα του Dance! Έβαλε τα κλάματα η παρουσιάστρια…