Δημοψήφισμα 2015: Ένταση μεταξύ Τατσόπουλου και Κορωνάκη!

Δείτε όλα όσα διαδραματίστηκαν στον αέρα του Alpha! ΒΙΝΤΕΟ

Καβγάς μεταξύ του Πέτρου Τατσόπουλου και του γραμματέα του ΣΥΡΙΖΑ Τάκη Κορωνάκη ξέσπασε στον αέρα της εκπομπής του Alpha για το δημοψήφισμα.

Η ένταση ξεκίνησε όταν ο Τατσόπουλος κατηγόρησε ευθέως την κυβέρνηση ότι συνεργάστηκε με την Χρυσή Αυγή, κάτι που εξόργισε τον Κορωνάκη, ο οποίος δεν έμεινε με… σταυρωμένα χέρια και έκανε την αντεπίθεσή του.

Π.Τ.: Στο 60% υπήρχε ποσοστό της Χρυσής Αυγής ή το φανταστήκαμε και το “όχι” της Χρυσής Αυγής; Και αυτό το φανταστήκαμε.

Τ.Κ.: Τι θέλετε να πείτε κύριε Τατσόπουλε;

Π.Τ.: Τον Κασιδιάρη που βγήκε έξι μήνες νωρίτερα… Αυτό που λέω κύριε, φτιάξατε ένα μέτωπο με τους φασίστες. Όταν ήμουν εγώ στον Σύριζα ντρεπόσασταν να συνεργαστείτε με τους ΑΝΕΛ και τώρα δεν ντρέπεστε αν συνεργαστείτε με τους ναζιστές.

Τ.Κ.: Δεν συνεργαστήκαμε ποτέ με τους φασίστες. Και αυτή η πλάκα κομμένη. Δεν θα δεχτώ οδηγίες από εσένα.

Π.Τ.: Κομμένη; Γιατί βγάλατε τον Κασιδιάρη από την φυλακή έξι μήνες νωρίτερα;

Τ.Κ.: Δεν τον βγάλαμε εμείς. Έτσι νομίζεις ότι λειτουργεί η δικαιοσύνη; Ποιος τον έβγαλε; Δεν ντρέπεσαι λίγο, δεν ντρέπεσαι λίγο. Πολιτική αλητεία. Πρέπει να ανακαλέσει ο κύριος Τατσόπουλος. Κομμένη η πλάκα με τους χρυσαυγίτες. Με την άκρα δεξιά δεν παίζουμε. Δεν παίζουμε με αυτά τα θέματα.

Π.Τ.: Δεν θα μου πεις πότε θα κάνω πλάκα. Δεν θα μου πεις τι θα κόβω και τι θα ράβω.

Τ.Κ.: Εμείς έχουμε φάει μαχαιριές στον δρόμο από τους χρυσαυγίτες. Σε αυτό δεν σηκώνω κουβέντα. Δεν θα μου λέει εμένα ο κάθε Τατσόπουλος που γράφει την μπούρδα του ότι συνεργάστηκα εγώ με τον Κασιδιάρη.

Π.Τ.: Ησύχασε αγόρι μου.

Τ.Κ.: Εσύ να ησυχάσεις, τέρμα η πλάκα με τις ατάκες. Η πλάκα με τις ατάκες τέλειωσε.