Δημήτρης Σταρόβας: «Δεν θα κάνω μπότοξ σαν τη Μπεκατώρου που τη βρίζω»

Δημήτρης Σταρόβας

Δείτε όλα όσα είπε ο Δημήτρης Σταρόβας.

Στην εκπομπή “Love it” και την Ελένη Ευσταθίου παραχώρησε συνέντευξη ο Δημήτρης Σταρόβας, ο οποίος απάντησε πως δεν πρόκειται ποτέ να κάνει μπότοξ, μίλησε για τους γάμους του, την κόρη του, αλλά και την Άννα, τη σύντροφό του.

«Είμαι θρησκευόμενος, αλλά όχι θρησκόληπτος. Φοβάμαι μη γεράσω από τότε που ήμουν 20 χρονών. Όχι, δεν θα κάνω μπότοξ. Και τη Μπεκατώρου τη βρίζω, της λέω… θα γελάς, θα κλαις και δεν θα τα καταλαβαίνουμε.

Δεν είμαι μαμάκιας, μένω μόνος μου από τα 17 μου. Έχω κάνει δύο γάμους, ο πρώτος στα 26 και ο δεύτερος στα 40 και κάτι. Γάμους… γιαλαντζί δεν κάνω, είμαι παραδοσιακός. Δεν έχω κάνει πρόταση γάμου στην Άννα, δεν καίγομαι κιόλας. Θα το έκανα για το χατίρι της Άννας. Η κόρη μου έχει γνωριστεί με την Άννα, έχουν πολύ καλή σχέση. Η κόρη μου δεν μου λέει όλα τα προσωπικά της, θα ήθελα να ξέρω περισσότερα.

Μου αρέσει η εκπομπή “Χιούστον το λύσαμε”, θα ήθελα να κάνω κάτι τέτοιο με τον Μουζουράκη. Δεν μπαίνω σε σειρά εγώ. Δεν γεννήθηκε ακόμα ο άνθρωπος που θα με κουμαντάρει. Ανεβαίνω στη ζυγαριά και γράφει… error!», είπε ο Δημήτρης Σταρόβας.