Δημήτρης Σκαρμούτσος: «Έχασα 20 κιλά γιατί φοβόμουν μην πάθω εγκεφαλικό»

Δημήτρης Σκαρμούτσος

"Η χρονιά που πέρασε ήταν τρομερή για εμάς και τους εργαζόμενους. Παιδιά που είχα εγώ χρόνια μαζί μου και με κοιτούσαν και..." είπε ο Δημήτρης Σκαρμούτσος.

Ο Δημήτρης Σκαρμούτσος βρέθηκε καλεσμένος στο Στούντιο 4 και μίλησε για τα κιλά που έχασε, επειδή φοβήθηκε για την υγεία του.

«Παίρνω τέσσερα χάπια το βράδυ και δύο το πρωί. Για χοληστερίνη, πίεση, διάφορα. Φοβήθηκα για αυτό τα έκανα όλα αυτά αλλά τα χάπια παραμένουν. Το χάπι δεν φεύγει. Εγώ έχασα καμια 20αριά κιλά γιατί φοβήθηκα για εγκεφαλικό λόγω δουλειάς, στενοχώριας» ανέφερε ο Δημήτρης Σκαρμούτσος.

«Η χρονιά που πέρασε ήταν τρομερή για εμάς και τους εργαζόμενους. Παιδιά που είχα εγώ χρόνια μαζί μου και με κοιτούσαν και περίμενα να ζήσουν οικογένειες από τη δική μου επιχείρηση ξαφνικά βρέθηκαν χωρίς να έχουν τίποτα, οπότε ήταν πολύ μεγάλο το άγχος. Ήταν μεγάλο βάρος και πίεση γιατί δεν ήξερα που θα πάει αυτό το πράγμα… Μεγαλώσαμε σε μία γενιά, που σου έλεγαν μην το δείχνεις… Το κουβαλώ αυτό το μην το δείχνεις» συμπλήρωσε ο Δημήτρης Σκαρμούτσος.