Δημήτρης Ουγγαρέζος: Η απάντηση στο Happy Day για τη συνάντηση Μενεγάκη – Βερύκιου

Τι είπε η Μαίρη Συνατσάκη;

Η επίσκεψη του Δήμου Βερύκιου στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη και τα υπονοούμενα που άφησαν στον αέρα πυροδότησαν διάφορα σενάρια για το επόμενο επαγγελματικό βήμα της παρουσιάστριας. Η πρώτη εκπομπή που ασχολήθηκε με το θέμα και μίλησε για όλα όσα ακούγονται σχετικά με την Ελένη και το κανάλι της Κάντζας ήταν το «Spata live». Μέσα από το Happy Day, όμως, ο Δήμος Βερύκιος διέψευσε κατηγορηματικά το σενάριο που θέλει την Ελένη να εγκαταλείπει τον Alpha, ενώ δεν έλειψαν και οι ειρωνείες για τους συντελεστές της απογευματινής εκπομπής του ΑΝΤ1.

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος έδωσε την απάντησή του: «Ευχαριστούμε πάρα πολύ το Happy Day, που είναι και από τις καλύτερες εκπομπές στην ελληνική τηλεόραση, που βλέπει Spata Live. Βέβαια, αυτά βρείτε τα εκεί γιατί σίγουρα θα γίνει κάποιο θέμα. Σε κάθε περίπτωσει τους χαιρετούμε, ειδικά τη Σταματίνα που απέδειξε την αξιοπρέπειά της και γιατί είναι σε αυτό το πόστο. Είναι ξεκάθαρο ότι ο Δήμος Βερύκιος με τον τρόπο που μίλησε και με αυτά που είπε στην Ελένη Μενεγάκη, έδωσε το δικαίωμα στον οποιοδήποτε να βγάλει το οποιοδήποτε συμπέρασμα… γιατί δεν είναι καλά η Ελένη, ότι έχει σχέση σίγουρα με τον Alpha και γιατί χρειαζόταν να έρθει εκείνος να την καλοπιάσει».

Η Μαίρη Συνατσάκη από την πλευρά της τόνισε: «Κάναμε το πάρα πολύ απλό να συνδυάσουμε κάποιες φήμες με αυτό το καλόπιασμα του Δήμου Βερύκιου. Όλο αυτό άπτεται του δημοσιογραφικού ρεπορτάζ. Θα μπορούσαμε να έχουμε κάνει και άλλους συνειρμούς οι οποίοι θα ήταν πιο δυσάρεστοι, πιο δύσκολοι, πιο βαρείς…»

https://www.youtube.com/embed/eUUU9jxGrUk