Δημήτρης Ουγγαρέζος: Η αποκάλυψη για το επεισοδιακό Ougachallenge με τη Νάντια Μπουλέ!

Δημήτρης Ουγγαρέζος

Τι είπε ο παρουσιαστής;

Πριν από λίγα χρόνια, στο πρωινό του MEGA, η Νάντια Μπουλέ είχε αφήσει τους πάντες άφωνους με την ατάκα της στο Ougachallenge απέναντι στον Δημήτρη Ουγγαρέζο. «Χωρίσαμε γιατί με κεράτωνες!» είχε πει στην χιουμοριστική εκπομπή η παρουσιάστρια με την κουβέντα να εξελίσσεται προσφέροντας άφθονο γέλιο.

Μπουλέ σε Ουγγαρέζο: «Χωρίσαμε γιατί με κεράτωνες!»

Μιλώντας στο MYTV και στην Σοφία Τσίρκα, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος μιλά για κάποια γυρίσματα που έχει να θυμάται. Ανάμεσα σε αυτά και εκείνο με τη Νάντια Μπουλέ.

«Είναι πολλά. Υπάρχουν άνθρωποι που με τίμησαν και «ψάρωσα», όπως είναι ο Άδωνις Γεωργιάδης και ο Γιώργος Τράγκας. Έχει τύχει να «κολλήσει» κάποιος καλεσμένος και να μη βγαίνει το γύρισμα. Είχε φάει ένα «κόλλημα» να πει κάτι έξυπνο, αλλά δεν είπε τίποτα. Έχει τύχει με τον Πάνο Μουζουράκη να κάνουμε ένα Challenge με απαντήσεις χλιαρές, όταν όμως το ξαναγυρίσαμε για να υποδυθεί τον ζογκλέρ πετώντας πορτοκάλια, να απαντά διαφορετικά, πολύ αστεία, άλλος άνθρωπος. Δεν θα ξεχάσψ το γύρισμα με τη Νάντια Μπουλέ, που ήρθε και λόγω τεχνικού προβλήματος ακυρώθηκε και ξαναήρθε» αναφέρει ο παρουσιαστής.