Δίχως προηγούμενο το τηλεφώνημα στον αέρα του «ΕΔΩ»! Τι ειπώθηκε για την Καινούργιου;

Ντορέττα

Έμεινε άφωνη η Ντορέττα με αυτά που ακούστηκαν στον αέρα του ΕΔΩ.

Χαμός στην στήλη της εκπομπής ΕΔΩ όπου οι τηλεθεατές μαντεύουν τις ιδέες πίσω από το ντύσιμο των κοριτσιών του My style rocks. Η τηλεθεάτρια που τηλεφώνησε από την Πάτρα ζήτησε να δει στο πλάνο τον Κωνσταντίνο Βασάλο και όταν τον είδε ξεκίνησε τα κοπιμέντα μιας και της θύμιζε έναν… περίπου πρώην της. Αλλά αυτή ήταν μόνο η αρχή της ιστορίας…

«Θέλω μια χάρη… λίγο ένα πλάνο του Βασάλου να του πω μια κουβέντα. Αγόρι μου τι κέφια είχε ο Θεός; Μετά από εσένα το χάος. Μοιάζεις με έναν πρώην μου τον Γιώργο, αλλά ας μην το συζητήσουμε καλύτερα. Κι εγώ όμορφο κορίτσι είμαι και ο Γιώργος μπασκετμπολίστας. Με χώρισε γιατί πήγαινα και του χτύπαγα το κουδούνι πρωί πρωί για γελοίους λόγους και τώρα, ωχ παναγία μου δεν μπορώ να το σκέφτομαι. Δεν ήταν φίλος μου ρε παιδιά! Μ Μια βραδιά είχαμε περάσει μαζί και πήγαινα το πρωί και του χτύπαγα το κουδούνι και μου έλεγε «είμαι με άλλη». Ήμουν καψούρα. Σου λέω μοιάζει με τον Βασάλο» έλεγε  τηλεθεάτρια που είχα αφήσει άφωνη την Ντορέττα Παπαδημητρίου, προκαλώντας πολλά γέλια στο πλατό.

[dfp_ads id=236982]

Πώς όμως μπλέκεται στην υπόθεση αυτή η Κατερίνα Καινούργιου; Όταν η Ντορέττα πρότεινε να σχολιάσουν το My style rocks, εκτός κι αν η τηλεθεάτρια είχε να πει περισσότερα προσωπικά της, η κυρία Κατερίνα απάντησε:

«Όχι να σχολιάσουμε, τώρα άμα είναι να βγάλω τα προσωπικά μου στη φόρα σαν την Καινούργιου», ξαφνιάζοντας την Ντορέττα Παπαδημητρίου.

«Τώρα γίναμε λίγο Καινούργιου η αλήθεια είναι. Πολλά φιλιά στην Κατερίνα Καινούργιου… προέκυψε», σχολίασε η παρουσιάστρια.