«Δεν την γνωρίζω την Ηλιάνα Παπαγεωργίου. 4 χρόνια στη Νέα Υόρκη δεν την είδα σε κάποιο κάστινγκ»!

Ηλιάνα Παπαγεωργίου

"Δεν έχω δει σε φωτογραφίες ότι η Βίκυ Καγιά έχει κάνει διεθνή καριέρα".

Ο Βασίλειος Κωστέτσος βρέθηκε στο Happy Day και τα σχόλια που έκανε για τους συντελεστές του Greece’s next Top Model και του My Style Rocks ήταν κάτι παραπάνω από αιχμηρά! Μετρήστε…

Βίκυ Καγιά

Τη Βίκυ τη βλέπω λίγο υπερβολική, το έχει παραπάρει σοβαρά. Οι μορφασμοί της, όλα. Δεν έχω δει σε φωτογραφίες ότι έχει κάνει διεθνή καριέρα.

Άγγελος Μπράτης

Καλά, το συνάδελφός μου… Μη με μπερδεύουν με συναδέλφους γιατί έχω άλλη καριέρα εγώ… Παρουσιάστριες είναι και η μισή Ελλάδα αν το πάρουμε έτσι! Ναι, πλάκα κάνω, αστιεύομαι, ο συνάδελφός μου.

Ηλιάνα Παπαγεωργίου

Δεν την έχω ακούσει ποτέ. Αυτό που παρουσιάζονται όλοι τοπ μόντελ στο εξωτερικό με καριέρες… φωτογραφίες δεν βλέπω όμως από όλα αυτά. Καλό θα είναι να υπάρχουν στιγμιότυπα από επιδείξεις που να τα δείχνουν αυτά. Εγώ 4 χρόνια που ήμουν στη Νέα Υόρκη, δεν την είδα σε κάποιο κάστινγκ. Δεν την γνωρίζω την κοπέλα, ούτε την έχω δει. Η μόνη που έχει καριέρα είναι η Έλενα Κουντουρά.

Στέλιος Κουδουνάρης

Έχουμε και πάρα πολλούς τραγουδιστές επίσης και βγαίνουν από τα ριάλιτι συνέχεια… Η Ελλάδα είναι μια μικρή χώρα που όμως έχει πάρα πολύ πληθυσμό σε τραγουδιστές, σχεδιαστές, μοντέλα και παρουσιάστριες. Δεν υπάρχει! Παγκοσμίως οι γνωστοί σχεδιαστές είναι 20 με 30. Στην Ελλάδα είναι 50!

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα από την τηλεόραση -και όχι μόνο- εδώ…