«Δεν ήμουν αυτή που στο Survivor έκανε σ@ξ, δεν πρόλαβα»

Survivor

"Όταν έγινε αυτή η συνεύρεση, που έχει αναφερθεί, μετά από μέρες το συγκεκριμένο  ζευγάρι είχε κάποιους περίεργους διαπληκτισμούς."

Στην κάμερα του Ευτυχείτε και στην Μένια Κούκου έδωσε συνέντευξη η Ελίζαμπεθ Ελέτσι και τίποτα δεν έμεινε ασχολίαστο για το Survivor και για όσα έλαβαν χώρα στον Άγιο Δομίνικο, όσο συμμετείχε κι η ίδια.

«Δεν ήμουν εγώ αυτή που έκανε σ@ξ στο Survivor. Δεν πρόλαβα να κάνω τίποτα η γυναίκα. Όταν έγινε αυτή η συνεύρεση, που έχει αναφερθεί, μετά από μέρες το συγκεκριμένο  ζευγάρι είχε κάποιους περίεργους διαπληκτισμούς. Τώρα αυτοί έχουν φύγει από το παιχνίδι, είναι φίλοι κανονικά και τα λένε» ανέφερε η Ελίζαμπεθ Ελέτσι.

Για την Μαριαλένα και τον Σάκη στο Survivor είπε: «Εγώ πιστεύω ότι δεν είναι ζευγάρι. Ο Σάκης, που μπήκε μετέπειτα, το ξέραμε ότι θα μπει. Επειδή ήμασταν όλοι στην φωτογράφιση για να μπούμε στο παιχνίδι, η Μαριαλένα μου είχε πει πω πω παίζει να μπει κι ο πρώην μου και δεν ξέρω τώρα πως θα είμαι. Έχω προχωρήσει την ζωή μου κι αν μπει ο πρώην μου, την πάτησα. Είναι φυσιολογικό να έχουν έρθει και πιο κοντά με σκοπό και στόχο να φτάσουν και μέχρι τον τελικό. Ο Γιώργος Λιβάνης δε νομίζω να την περιμένει. Από ότι έμαθα έχει προχωρήσει και την ζωή του.»