«Δεν έχω πρόβλημα με τις ουσίες, κανένα»

Τι δήλωσε νεαρός ηθοποιός στο Πρωινό mou;

Ο Βλάσης από το Κάτω Παρτάλι, δηλαδή ο Σταύρος Σβήγκος, ήταν ο σημερινός καλεσμένος του Πέτρου Κωστόπουλου και της Τζένης Μπαλατσινού.

Όταν η συζήτηση έφτασε στην πρώτη φορά που έμεινε στο κέντρο της Αθήνας μόνος του και στο σοκ που έπαθε από τις εικόνες που αντίκριζε καθημερινά στο κέντρο, ο ηθοποιός είπε: «Οι ουσίες διακινούνται και σκόπιμα και μη σκόπιμα. Παίζει ρόλο και το κράτος σε αυτό το πράγμα. Μιλάμε για ένα μεγάλο εμπόριο, κέρδος». 

«Στο σχολείο δεν είχανε κανένα τσιγαριλίκι, δεν είχες δει τίποτα;», ρώτησε ο Πέτρος Κωστόπουλος και τότε ήρθε η απάντηση: «Το τσιγαριλίκι δεν το θεωρώ και ναρκωτικό, να σου πω την αλήθεια. Αν δεν υπήρχε ταμπού γι' αυτό το πράγμα δεν θα υπήρχε και τόση συζήτηση. Αν κάτι σου λένε ότι απαγορεύεται, όλοι θέλουν να πάνε να το πάρουν. Δεν έχω πρόβλημα με τις ουσίες, κανένα».

«Με τις ουσίες όλες έχεις πρόβλημα, δεν μπορεί να μην έχεις…», εξέφρασε απορία ο παρουσιαστής, αλλά ο Σταύρος Σβήγκος επέμεινε: «Ο καθένας μπορεί να κάνει ότι θέλει. Το θέμα είναι πώς παίζεται το παιχνίδι για να τις ζητάει αυτός που τις θέλει».

Διαβάστε ακόμα:

Σταύρος Σβήγκος: Ποιον χαρακτήρα από το «Κάτω Παρτάλι» θα ήθελε να ενσαρκώσει αν δεν ήταν ο… Βλάσης;