Δ. Καμπούρη: Ποιος ενδιαφέρεται αν η Δέσποινα και ο Βαγγέλης χώρισαν;

Διαβάστε τη συνέντευξη...

Η γλυκιά παρουσιάστρια του ΣΚΑΙ, λίγες μέρες μετά τη βάφτιση της κόρης της, αποκαλύπτει λεπτομέρειες για τον πατέρα του παιδιού της, Βαγγέλη Ταρασιάδη, απαντάει σε όλους εκείνους που την κατηγόρησαν ότι δημοσιοποιεί μόνο τις ευχάριστες στιγμές της προσωπικής της ζωής και μιλά ανοιχτά για το ενδεχόμενο ενός γάμου αλλά και ενός δεύτερου παιδιού.Τι την ενοχλεί όμως, σε έναν άντρα; Και πώς μπορεί, όπως λέει η ίδια, ο υπέρμετρος εγωισμός να καταστρέψει μια σχέση; Η εξομολόγηση της Δέσποινας στον Γιώργο αναμένεται να προκαλέσει απανωτά tweets και retweets!«Ποιος ενδιαφέρεται αν η Δέσποινα και ο Βαγγέλης χώρισαν;»

Είμαι πάρα πολύ καλά στα προσωπικά μου, αλλά έχω αποφασίσει να μην ξαναμιλήσω για αυτό όσο ξενέρωτο κι αν φαίνεται. Υπήρξαν δημοσιογράφοι σε πάνελ που έλεγαν ότι όταν ήμουν ερωτευμένη ή έγκυος το έλεγα παντού, όταν χώρισα που ήμουν στεναχωρημένη γιατί δεν το είπα… Ότι δηλαδή είχα υποχρέωση να μιλήσω για θέματα που δεν αφορούσαν κανένα. Οτι επειδή μιλησα για την εγκυμοσύνη μου θα πρέπει να μιλήσω για όλα. Είναι αστείο επιχείρημα! Ένιωσα βαρετά! Ποιον αφορά η σχέση μου; Αυτή την περίοδο που συμβαίνουν τόσα πολλά, γιατί να ζούμε στον μικρόκοσμό μας; Γιατί να νομίζουμε πως ό,τι συμβαίνει σε μας αφορά όλο τον κόσμο; Ποιος είπε ότι η κυρία Κική, η κυρία Μαρία που αντιμετωπίζει πολύ σοβαρά βιοποριστικά προβλήματα ενδιαφέρεται αν η Δέσποινα και ο Βαγγέλης χώρισαν; Ποια είναι η Δέσποινα; Ποιος είναι ο Βαγγέλης;

«Θα ήθελα να κάνω κι άλλο παιδί»

Το πιο ωραίο πράγμα είναι να έρχεται ένα παιδί μετά από έναν μεγάλο έρωτα. Δεν ήταν καθόλου απρογραμμάτιστα, ήταν μια πολύ αγαπησιάρικη σχέση και προέκυψε ένα παιδάκι. Τώρα δεν θέλω να κάνω άλλο παιδί, πιο μετά θα ήθελα, κι εγώ είμαι μοναχοκόρη και έχω νιώσει την έλλειψη. Κάποιοι άνθρωποι παντρεύονται για να κάνουν οικογένεια, εγώ την έφτιαξα την οικογένειά μου, οπότε δεν υπάρχει λόγος για κάτι τέτοιο. Όσο για έναν γάμο, δεν ξέρω. Όμως αυτό δεν θέλουν όλοι οι άνθρωποι, να τα δώσουν όλα για έναν έρωτα;

Για την επιλόχεια κατάθλιψη:

Δεν θα σου πω ότι δεν παρακολουθούσα ή ότι δεν έβλεπα και δεν διάβαζα, όμως αποφάσισα να μην ξαναμιλήσω για τίποτα. Τότε με ενόχλησε πάρα πολύ, γιατί η φάση της λοχείας είναι πολύ περίεργη. Εγώ παραήμουν ευαίσθητη. Δεν ξέρω αν ήταν κατάθλιψη, αλλά σίγουρα δεν ήμουν πολύ καλά.

Για το post της περί εγωιστών αντρών:

Στο blog μου, είχα γράψει ως μητέρα που ζω καθημερινά τις αγωνίες και τους προβληματισμούς, ότι θαυμάζω τις μητέρες που μεγαλώνουν μόνες τους τα παιδιά τους. Και το εννοώ και θα το λέω πάντα. Εγώ όμως έχω πολλούς ανθρώπους που με αγαπάνε και εμένα και το παιδί μου.Οι γυναίκες που μεγαλώνουν μόνες τους τα παιδιά τους χωρίς να έχουν στήριξη είναι σύγχρονες ηρωίδες!

“Ο εγωισμός είναι γυναικείο προνόμιο”

Θεωρώ ότι ο υπέρμετρος εγωισμός είναι γενικώς λάθος και δεν ταιριάζει καθόλου στους άντρες, οι άντρες που κρατάνε τον εγωισμό τους είναι πιο θελκτικοί και γοητευτικοί. Ο εγωισμός είναι γυναικείο προνόμιο. Είπα κάτι κακό; Που αμέσως είπαν ότι το έγραφα για τον Βαγγέλη. Ακόμα και αν συνέβαινε κάτι με τον Βαγγέλη, δεν θα το έκανα έτσι τόσο έμμεσα και φοβιστικά.

«Όταν έκανα τον Πρωινό Καφέ μας αποκαλούσαν υπηρεσιακούς. Τραγικό!»

Ήταν η περίοδος που παρουσίαζε ο Νίκος Μουτσινάς με την Κατερίνα Ζαρίφη, πριν την Βίκυ Καγιά, μπήκαμε εγώ με τον Γιώργο Λιανό. Οι υπηρεσιακοί όπως μας έλεγαν! Τραγικό. Ήταν μεγάλο σχολείο, βάλαμε για πρώτη φορά ακουστικό στο αυτί μας. Ισως να μην ήμασταν καλά προετοιμασμένοι… Πέμπτη βράδυ μας είπαν αύριο το πρωί θα παρουσιάσετε τον πρωινό καφέ. Δεν ήμασταν προετοιμασμένοι, παρόλα αυτά νομίζω ότι τα πήγαμε καλά. Δεν θέλω να κάνω σχέδια στην τηλεόραση. Δεν μπορεί κανείς πια, να κάνει σχέδια στην τηλεόραση.

Διαβάστε ακόμα:

Δ. Καμπούρη: Βρήκε τρόπο να κάνει την αναμονή στον οδοντίατρο διασκεδαστική!

H Δ. Καμπούρη βάφτισε την κόρη της

Καμπούρη: Εγκαταλείπω εύκολα. Αυτό είναι πολύ μεγάλο λάθος…

Η Δέσποινα Καμπούρη μιλάει για τον έρωτα και τα όνειρά της

Δ. Καμπούρη: “Κρίση έχουν περάσει όλα τα ζευγάρια”