Χριστίνα Πολίτη: Αν ο Ουγγαρέζος έμενε στο MEGA, μπορεί και να ήταν δική του η εκπομπή φέτος

«Έπρεπε να περιμένει...»

Καλεσμένη στο «Σπίτι μου σπιτάκι μου» βρέθηκε η Χριστίνα Πολίτη η οποία μίλησε μεταξύ άλλων για την απόφαση του Δημήτρη Ουγγαρέζου να φύγει από το MEGA μετά το τέλος της περασμένης σεζόν και να ξεκινήσει δική του εκπομπή στον ΑΝΤ1 μαζί με την Μαίρη Συνατσάκη.

Για το πρωινό με την Ντορέττα και το MEGA:«Δεν είναι σωστό να κρίνω μια διάδοχη κατάσταση. Απλά δεν καταλαβαίνω γιατί αλλάζεις κάτι, τι προσπαθείς να κάνεις. Τι ακριβώς ψάχνουν. Σου λέει ψάχνω διαφημιστικά. Από την άλλη διαφημιστικά, οι διαφημίσεις που βλέπω δεν είναι εντυπωσιακές.

Εγώ προσωπικά δεν ήθελα να ξανακάνω πρωινό. Επειδή ξέρω ότι εκεί στο MEGA αποφασίζουν πάρα πολύ τελευταία στιγμή. Αυτό που άκουγα είναι για τις διαφημίσεις. Ότι ψάχνουν δηλαδή πρόσωπα να τα θέλουν οι διαφημιστικές. Δεν καταλαβαίνω τι ψάχνουν. Δεν καταλαβαίνω που απευθύνονται. Δεν καταλαβαίνω αυτό το νεανικό κοινό που κυνηγάμε όλοι, γιατί στα 44 -45 ο άνθρωπος χάνει την αξία του. Γιατί πετάμε ένα κοινό απέξω. Όλοι οι άνθρωποι πια είναι πιο νέοι.

Για τον Δημήτρη Ουγγαρέζο και την αποχώρηση του από το MEGA:
«Νομίζω ότι ο Δημήτρης Ουγγαρέζος έπρεπε να περιμένει. Το «βήμα μπροστά» δεν ξέρω τι πάει να πει στην ελληνική τηλεόραση στην εποχή μας. Η δική σου εκπομπή μπορεί να είναι και βήμα πίσω, γιατί μπορεί να ήταν και δική του εκπομπή, αυτή φέτος. Του το έχω πει και του ίδιου. Εγώ αν ήμουν ο Δημήτρης, θα είχα φύγει τότε με την παρέα μου (με την αποχώρηση των Λιάγκα Σκορδά από το MEGA), αλλά τώρα θα είχα μείνει στο MEGA. Νομίζω ότι είχε πολλά πράγματα να δώσει εκεί. Αν ήταν με την Ντορέττα ή με οποιονδήποτε επιλέγαν, ο Δημήτρης θα είχε πολύ πράγμα να δώσει γιατί ξέρει πολύ καλά το πρωινό.» https://www.youtube.com/embed/0yWVgub4KSI