Χωρισμός Λιάγκα – Σκορδά: Η επόμενη μέρα τους βρήκε μαζί!

χωρισμός Λιάγκα Σκορδά

Τι έκαναν ο Γιώργος και η Φαίη το μεσημέρι της Κυριακής;

Ο χωρισμός Λιάγκα Σκορδά τάραξε τα νερά της showbiz και έγινε το νούμερο ένα θέμα συζήτησης στο διαδίκτυο και την τηλεόραση. Έπειτα από οκτώ χρόνια σχέσης και έξι χρόνια συζυγικής ζωής, ο χωρισμός Λιάγκα Σκορδά έπεσε σαν βόμβα από το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας Real. «Ναι, δεν είμαστε πια μαζί, αλλά έχουμε δύο υπέροχα παιδιά που λατρεύουμε και θα μας ενώνουν για πάντα», δήλωσαν στη Reallife. Ποια είναι, όμως, η επόμενη μέρα για το ζευγάρι; Τι έκαναν το μεσημέρι της Κυριακής ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά;

[dfp_ads id=236982]

Δεν σπάει η οικογενειακή παράδοση

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, φίλος του Γιώργου αλλά και της Φαίης, αποκάλυψε στο ΣΟΥΚΟΥ ότι οι δύο παρουσιαστές τήρησαν την παράδοση της Κυριακής. Ποια είναι αυτή; «Η επόμενη μέρα βρίσκει το ζευγάρι πολύ ενωμένο, είναι ο ένας κοντά στον άλλον. Μάλιστα, σήμερα -είναι μια παράδοση οικογενειακή να τρώνε όλοι μαζί που είχαν από παλιά που πήγαινε και ο πατέρας του Γιώργου, ο κ. Γιάννης- δεν θα σπάσουν την παράδοση για κανέναν λόγο και θα φάνε όλοι μαζί», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.

Ο παρουσιαστής τόνισε επιπλέον πως: »Από το στόμα τους δεν θα ξανακούσετε αναφορά σε αυτό το θέμα. Η αναφορά έγινε γιατί ένιωσαν ότι το χρωστούν στους ανθρώπους που αγαπούν. Σίγουρα ότι είναι στεναχωρημένοι και οι δύο, εννοείται. Προτεραιότητά τους πάνω από όλα είναι ο ρόλος του γονιού».