Χάρης Βαρθακούρης και Ζέτα Δούκα σήμερα στο JOY

Για τι θα μιλήσουν;

 Την Κυριακή η εκπομπή υποδέχεται τη Ζέτα Δούκα η οποία μιλάει εκτός των άλλων και για τη σημασία του γάμου. «Υπήρχαν οι εξωτερικές συνθήκες που δεν ευόδωσαν στο να παντρευτώ. Στην πραγματικότητα πιστεύω ότι ο κόσμος πρέπει να το επιχειρεί μια φορά στη ζωή του».

Στη συνέχεια ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος φιλοξενεί το Χάρη Βαρθακούρη, ο οποίος μιλάει για τη μητέρα του. «Η μητέρα μου είναι μια γυναίκα στην οποία ο πατέρας μου οφείλει την καριέρα του. Είναι μια γυναίκα που του στάθηκε πολύ όταν ήταν παντρεμένοι, εκτελούσε χρέη άτυπου μάνατζερ, πίσω από έναν σπουδαίο άνδρα βρίσκεται μια σπουδαία γυναίκα».

Στα υπόλοιπα θέματα της εκπομπής ο Γιάννης Αποστολάκης ετοιμάζει σάντουιτς με αυγό και σάλτσα ντομάτας, ενώ η Αννούσα Μελά αντιγράφει το πριγκιπικό στυλ της Kate Midleton. Η Μίνα Μπιράκου παρουσιάζει τον τρόπο για να κρατηθεί νεανικό το δέρμα γύρω από τα μάτια και ο μαιευτήρας – γυναικολόγος Θεοδόσης Αρκουλής αναλύει τα πάντα γύρω από την εξωσωματική. Τέλος ο Παναγιώτης Τιμογιαννάκης ξεχωρίζει και αναλύει την ταινία: Υβ Σεν Λοράν