Χαλασμός στο Πρωινό: «Μερικές φορές νομίζω ότι είμαι βλάκας»!

Άρης Καβατζίκης

"Επειδή στο τέλος θα γίνουμε γραφικοί... Δεν θα το ξαναπώ, τέλος"!

Με αφορμή μια δήλωση που έκανε ο Κώστας Αρζόγλου στο Πρωινό για τα reality που παίζουν στην τηλεόραση σήμερα, αναφέροντας συγκεκριμένα πως «Εγώ μεγάλωσα με την Παξινού, τα παιδιά αυτά με ποια μεγάλωσαν;», στο τραπέζι της εκπομπής έγινε μακελειό! Ο Άρης Καβατζίκης, απόλυτος, ανέφερε πως εκείνη την εποχή δεν υπήρχαν τέτοια προγράμματα, μόνο ωραία ελληνική τηλεόραση. Και κάπου εκεί ξεκίνησαν οι διαφωνίες που οδήγησαν σε μια απίστευτη ένταση.

[dfp_ads id=236982]

«Τότε υπήρχε μόνο καλή τηλεόραση. Μερικές φορές νομίζω ότι είμαι βλάκας, ότι προσπαθώ να εξηγήσω το ανεξήγητο», είπε εκνευρισμένος ο Άρης. Στους ίδιους τόνους, ο Θέμης Γεωργαντάς του απάντησε: «Μη μας λες ότι τότε υπήρχε μόνο η Κατίνα Παξινού! Υπήρχε και η Μαρία Αλιφέρη με την Κραυγή των Λύκων. Μη μας τρελαίνεις ότι ήταν όλα Κατίνα Παξινού»!

Στον καβγά πήραν μέρος και οι υπόλοιποι συνεργάτες της εκπομπής, κάτι που εκνεύρισε τον δημοσιογράφο ακόμα περισσότερο. «Επειδή στο τέλος θα γίνουμε γραφικοί, άλλο είναι ηθοποιός σπουδαγμένος που έχει πτυχίο από μία σχολή και άλλο είναι όλα αυτά τα παιδιά που τρέχουν με τα μαγιό. Δεν θα το ξαναπώ, τέλος! Δεν πειράζει, να μεγαλώνουν οι νέες γενιές με τα σορτσάκια!», κατέληξε.

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα από την τηλεόραση -και όχι μόνο- εδώ…