Χαλασμός για την Μαρία Σολωμού και της γυναίκες Α και Β: «Είμαστε σοβαρές; Το έχασε»

Μαρία Σολωμού

"Βγες και πες... ότι χρησιμοποίησες μια λέξη εσφαλμένα παλιά χωρίς να το θες".

Η Μαρία Σολωμού έδωσε συνέχεια στο podcast της για το τι εννοεί μιλώντας για γυναίκες Α και Β και οι πρωινές εκπομπές πήραν φωτιά. Τόσο στο Πρωινό όσο και στο Πρωινό μας, τα σχόλια που έγιναν ήταν πολλά.

Στο Πρωινό μας, η Αφροδίτη Γραμμέλη, αντέδρασε στις δηλώσεις της Μαρίας Σολωμού λέγοντας: «Ρε παιδιά πάμε καλά; Χωριζόμαστε σε Α και Β; Είμαστε σοβαρές τώρα δηλαδή; Εγώ δεν δέχομαι να με χωρίζουν σε Α και σε Β, είτε είμαι στο Α είτε είμαι στο Β… Εγώ ποτέ στη ζωή μου δεν χώριζα τους ανθρώπους σε Α, Β ή 1, 2, 3. Τι είναι αυτά τα πράγματα; Από πού προκύπτει αυτό το πράγμα; Τι θα πει Α και Β; Από πού προκύπτει και ποιος το ορίζει όλο αυτό; Τι θα πει δεύτερος ρε παιδιά»;

Η Έλενα Χριστοπούλου από την πλευρά της είπε: «Θεωρώ ότι κάθε γυναίκα περνάμε από όλα τα γράμματα της αλφαβήτου. Από το Α έως το Ω πάμε όλες. Κατά τη διάρκεια της ζωής μας όλες γινόμαστε όλα τα γράμματα. Και όταν λέω όλες μας, εννοώ όλες μας κρίνουμε και λέμε βάζει πολλά φίλτρα, είναι λαϊκιά, κερατώνει τον γκόμενό της και το παίζει κυρία. Καλό είναι τέτοιου νηπιακού επιπέδου συζητήσεις να μη γίνονται. Η Μαρία το έχασε για μένα».

Στο Πρωινό, ο Γιώργος Λιάγκας είπε για την Μαρία Σολωμού: «Καλώς ή κακώς προσαρμοζόμαστε όλοι με τους ρυθμούς μας και την αντίληψή μας στα νέα δεδομένα και κάποια πράγματα που όλοι χρησιμοποιούσαμε ως τσιτάτα, ορθώς τα αποσύρουμε. Παλιά, λοιπόν, μια γυναίκα ζηλιάρα όλοι μας την λέγαμε Κατίνα. Κακώς. Τώρα πια το σταματήσαμε. Βγες και πες… ότι χρησιμοποίησες μια λέξη εσφαλμένα παλιά χωρίς να το θες».