Blind Taste: Ποιός κέρδισε τα χίλια ευρώ;

Γνωρίστε τους καινούριους παίκτες που θα διαγωνιστούν...

Ο 39χρονος Θανάσης Κουρής είναι ο μεγάλος νικητής των 1.000 ευρώ της 5ης εβδομάδας του διαγωνισμού μαγειρικής «Blind Taste».
Ο Θανάσης μπαίνει ξανά στο παιχνίδι με τον αέρα του πρώτου παίκτη, που κέρδισε 2 συνεχόμενες εβδομάδες!

Τη Δευτέρα 30 Νοεμβρίου τον περιμένει μια δύσκολη μαγειρικά τριάδα και πολλές ενδιαφέρουσες συνταγές. Θα καταφέρει άραγε να κερδίσει για τρίτη συνεχόμενη φορά τα 1000 ευρώ;

Οι τρεις νέοι παίκτες :
– Η Κατερίνα Θεοδωροπούλου, μια νέα κοπέλα, χαρούμενη, θετική και αισιόδοξη. Συγκατοικεί με την κολλητή της φίλη και συνήθως έχει το ρόλο της γευσιγνώστριας του σπιτιού. Αυτή την εβδομάδα όμως θα πρέπει να μαγειρέψει όσο καλύτερα γίνεται!
– Ο Μάνος Κουφόπουλος, που έχει κάνει σπουδές στην Ιταλία και φαίνεται να γνωρίζει πολύ καλά τα μυστικά της μεσογειακής κουζίνας. Ασχολείται με το εμπόριο υποδημάτων και στον ελεύθερο χρόνο του, παίζει πάντελ, ένα άθλημα, που μοιάζει με το τένις.

– Η Όλγα Καποδίστρια, η γοητευτική Κερκυραία, που έρχεται στο παιχνίδι αποφασισμένη να κερδίσει. Μαγειρεύει πολύ καλά ελληνική κουζίνα, έχει μεγάλη εμπειρία και θα είναι μια δυνατή συμμετοχή μέσα στην εβδομάδα.

Εμπιστεύεσαι τις μαγειρικές σου ικανότητες με κλειστά μάτια; Τότε είσαι έτοιμος για το νέο παιχνίδι του Star, BLIND TASTE, Δευτέρα έως Παρασκευή στις 16:30 με παρουσιαστή τον σεφ Δημήτρη Σκαρμούτσο.