Blind Taste: Ποιος ήταν ο νικητής της εβδομάδας;

Ποιοι είναι οι νέοι παίκτες της επόμενης εβδομάδας;

Ο 39χρονος Θανάσης Κουρής είναι για 3η εβδομάδα ο μεγάλος νικητής των 1.000 ευρώ του διαγωνισμού μαγειρικής «Blind Taste». Ο παίκτης «φαινόμενο» συνεχίζει την ξέφρενη πορεία του στο παιχνίδι και φαίνεται ασταμάτητος!

Τη Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου θα γνωρίσει τους τρεις νέους παίκτες. Θα καταφέρει να κερδίσει για 4η συνεχόμενη εβδομάδα ή μήπως όλα θα τελειώσουν την επόμενη Παρασκευή;

Οι τρεις νέοι παίκτες :
– η Ματίνα Δημάκη, μια πολύ όμορφη και εντυπωσιακή κοπέλα, που ασχολείται με τον χορό αλλά τρελαίνεται για τη μαγειρική. Μαγειρεύει καθημερινά με αυστηρό κριτή τον σύζυγό της και είναι αποφασισμένη να κερδίσει.
– η Ευδοκία Μακαντάση, καλλιτεχνική φυσιογνωμία, παίζει πιάνο από μικρή και πραγματικά λατρεύει τη μουσική αλλά και τη μαγειρική. Θεωρεί τον εαυτό της δυνατή στη γευσιγνωσία και μπαίνει στο παιχνίδι έτοιμη για όλα.
– ο Κωνσταντίνος Γαλανόπουλος, ο 20χρονος φοιτητής της Γεωπονικής, κάνει ποδήλατο και τρέχει στα γυμναστήρια ενώ προσέχει πολύ τη διατροφή του. Αυτή την εβδομάδα όμως είναι έτοιμος και να μαγειρέψει όσο καλύτερα μπορεί για να βγει νικητής.