Blind Taste: Ο νικητής της εβδομάδας

Οι επόμενοι παίκτες.

H 29χρονη Ανδριάνα Μουχτή, είναι η νικήτρια και της 28ης εβδομάδας του διαγωνισμού μαγειρικής «Blind Taste» αλλά και των 1000 ευρώ!

Η Ανδριάνα είναι γυμνάστρια και personal trainer και φροντίζει πολύ το σώμα της μέσα από τη γυμναστική και το χορό. Μαγειρεύει υγιεινά και προσέχει πολύ τη διατροφή της. Κατάφερε να κερδίσει στην πρώτη της εβδομάδα στο «Blind Taste», θα τα καταφέρει όμως και δεύτερη;

Τη Δευτέρα 16 Μαϊου, η Ανδριάνα, θα γνωρίσει τους νέους παίκτες.

Οι νέοι παίκτες:

η Σοφία Παγώνα, 24 ετών, εργάζεται ως πολιτικός μηχανικός σε τεχνική εταιρεία αλλά έχει μεγάλο ταλέντο στο σχέδιο και τη ζωγραφική. Της αρέσει πολύ η μαγειρική και μαγειρεύει συνήθως για τον φίλο της, που είναι ο πιο αυστηρός γευσιγνώστης.

η Αθηνά Χατζηδάκη, 46 ετών, έχει γεννηθεί και μεγαλώσει στον Καναδά. Παντρεύτηκε με Έλληνα, επίσης της διασποράς και τα τελευταία χρόνια γύρισε πίσω στην Ελλάδα, όπου διατηρεί ένα μικρό καφέ στο κέντρο της Αθήνας. Είναι πολύ ανταγωνιστική και αποφασισμένη να κερδίσει! Θα τα καταφέρει;

ο Γιάννης Βαλαβάνης, 39 ετών, εργάζεται ως ηλεκτρολόγος και είναι παντρεμένος με 2 παιδιά. Έχει καταγωγή από Κωνσταντινούπολη-Πύργο-Πόντο, έρχεται για την εμπειρία αλλά και για τη νίκη και απειλεί ότι θα είναι πολύ αυστηρός με όσους βάλουν μηδενικά.