Blind Taste: Ο νικητής της εβδομάδας

Δείτε τους νέους παίκτες.

Η 26χρονη Κωνσταντίνα Κροέλλ είναι η νικήτρια της 19ης εβδομάδας του διαγωνισμού μαγειρικής «Blind Taste» αλλά και των 1000 ευρώ!

Η Κωνσταντίνα, που έχει τελειώσει μαγειρική, έχει εργαστεί ως βοηθός μάγειρα στη Νάξο και σπουδάζει αθλητική δημοσιογραφία, έχει ήδη κερδίσει 2 συνεχόμενες εβδομάδες.

Τη Δευτέρα 7 Μαρτίου θα συναντήσει τους νέους παίκτες και ανάμεσά τους μια ακόμα επαγγελματία μαγείρισσα. Θα καταφέρει να κερδίσει για 3η συνεχόμενη εβδομάδα;

Οι νέοι παίκτες:

η Σωτηρία Μιχαλοπούλου, 40 ετών, είναι μια χαμογελαστή γυναίκα, μητέρα δύο παιδιών, που εργάζεται ως δημοτική υπάλληλος. Μαγειρεύει παραδοσιακά με ειδικότητα το γαλακτομπούρεκο και μπαίνει στο παιχνίδι αποφασισμένη να κερδίσει.

η Άννα Κωνσταντινίδου, 32 ετών, ζει στην Αράχωβα και εργάζεται ως σερβιτόρα το χειμώνα και ως μαγείρισσα σε ψαροταβέρνα το καλοκαίρι. Της αρέσει πολύ το βόλεϊ, λατρεύει τη μαγειρική και έρχεται στο Blind Taste για να εντυπωσιάσει τον Δημήτρη Σκαρμούτσο.

ο Σωτήρης Ραυτόπουλος, 39 ετών, είναι ένας δυναμικός, νέος αγρότης με καταγωγή από την Κορινθία, που καλλιεργεί ελιές και σταφίδες. Μένει στη Σταμάτα και είναι παντρεμένος με 3 παιδιά. Του αρέσει η γρήγορη, αγωνιστική οδήγηση και μπαίνει στο παιχνίδι αποφασισμένος να κερδίσει.