Blind Taste: Ο νικητής της εβδομάδας

Δείτε τους νέους παίκτες.

Ο Ανδρέας Ευταξίας είναι ο νικητής της 11ης εβδομάδας του διαγωνισμού μαγειρικής «Blind Taste», της πρώτης για το 2016, αλλά και των 1000 ευρώ.

Ο Ανδρέας συνεχίζει στο παιχνίδι για 2η συνεχόμενη εβδομάδα και θέλει πολύ να συνεχίσει στο παιχνίδι. Τη Δευτέρα 11 Ιανουαρίου θα γνωρίσει τους νέους του συμπαίκτες, οι οποίοι έχουν πολύ υψηλό επίπεδο μαγειρικής και η εβδομάδα δεν θα είναι καθόλου εύκολη για κανέναν!

Οι τρεις νέοι παίκτες:

Ο Θάνος Λιόντος, ο άνθρωπος των vip και των celebrities. Ειδικότητά του να βρίσκει ελικόπτερα, λιμουζίνες, βίλες, σκάφη για τους σταρ διεθνούς βεληνεκούς, που επισκέπτονται την Ελλάδα. Έχει δουλέψει με τη Μαντόνα και τη Μόνικα Μπελούτσι. Είναι καλός μάγειρας, χαλαρός στην κουζίνα και γενικά η ήρεμη δύναμη της εβδομάδας.

Ο Μιχάλης Τσακάι, έχει τελειώσει σχολή μαγειρικής αλλά δεν δούλεψε ποτέ ως σεφ. Λατρεύει το ποδόσφαιρο και εργάζεται ως προπονητής σε ακαδημίες ποδοσφαίρου. Είναι εξίσου δυναμικός και ομιλητικός, όπως ο νικητής της προηγούμενης εβδομάδας, Ανδρέας, και η συνύπαρξή τους αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον.

Η Χριστίνα Σαξιώνη, ζει στην Τρίπολη με τον αρραβωνιαστικό της και εργάζεται ως… διαιτητής ποδοσφαίρου! Έχει μάθει να χειρίζεται με ευκολία πολύ μεγαλύτερα πλήθη αντρών, τους φιλάθλους στα γήπεδα, που σφυρίζει, οπότε δεν θα έχει πρόβλημα με τους 3 άντρες συμπαίκτες της. Θα καταφέρει όμως να τους κερδίσει;