Big Brother: Ποιος παίκτης θα πρωταγωνιστήσει σε αισθησιακή ταινία;

Big Brother

"Πρέπει να έρθει η στιγμή που θα αποτελεί μία κανονική εργασία και δεν θα αντιμετωπίζεται με ρατσισμό" ομολογεί ο πρώην παίκτης του Big Broher.

Σε νέο ρόλο, και δη πικάντικο, αναμένεται να βρεθεί παίκτης του Big Brother προσεχώς εάν αποδεχθεί, τελικώς, τη σχετική πρόταση από τους παραγωγούς ταινιών ερωτικού περιεχομένου.

Ο λόγος για τον Νικόλα Παπαπαύλου, ο οποίος μίλησε στην κάμερα του «Ποιος είναι πρωινιάτικα» και βρέθηκε στο ριάλιτι την περσινή χρονιά. Ο ίδιος αποκάλυψε στην εκπομπή του OPEN πως » έχω δεχθεί πρόταση να συμμετάσχω σε μια πολύ συγκεκριμένου είδους ταινία. Είναι κάτι το οποίο ακόμα δεν έχω απαντήσει. Θεωρώ όμως ότι ακόμα και αυτή η πρόταση πρέπει να έρθει η στιγμή που θα αποτελεί μία κανονική εργασία και δεν θα αντιμετωπίζεται με ρατσισμό».

Όσον αφορά στο νέο κύκλο του ριάλιτι του ΣΚΑΪ, ο Νικόλας Παπαπαύλου δήλωσε πως «θεωρώ ότι οι παίκτες του φετινού Big Brother είναι άχρωμοι, άοσμοι και δεν υπάρχει καμία έντονη προσωπικότητα μέσα ώστε να πει ο τηλεθεατής ότι ταυτίζεται με κάποιον».

«Σε έναν από τους χώρους που κάνω προωθήσεις βρέθηκε ο Ισίδωρος που φέτος είναι στο Big Brother. Απλά με είχε χαιρετήσει και μου ζήτησε να βγάλουμε μια σέλφι. Καμία φιλία δεν έχω, καμία υποστήριξη δεν έχω. Θεωρώ ότι έχει καταφέρει ήδη η παραγωγή να τον θυματοποιήσει και θυμίζει κακή αντιγραφή της Άννας Μαρίας».