Άριελ Κωνσταντινίδη: «Έχω πει πολλές φορές πως με έχει κουράσει αυτός ο χώρος»

«Πολλές φορές αισθάνομαι άσχημα ή ντρέπομαι.»

Η ηθοποιός Άριελ Κωνσταντινίδη μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Τα λέμε…» γαι την ψυχοθεραπεία και πως τη βοήθησε, τον τρόπο που την επηρεάζει η αναγνρωισιμότητα και το αν την έχει κουράσει ο χώρος.

Για την ψυχοθεραπεία: Ήταν ό,τι καλύτερο έχω κάνει στη ζωή μου, το μεγαλύτερο δώρο που θα μπορούσα να κάνω στον εαυτό μου ήταν το να αρχίσω ψυχοθεραπεία. Μέσα από την ψυχοθεραπεία στην ουσία βρίσκεις τις πραγματικές σου δυνάμεις. Γιατί σιγά σιγά μέσα στη ζωή σου μπαίνουν πεποιθήσεις που δεν είανι οι δικές σου είναι των άλλων και λίγο χάνεις τη δική σου δύναμη και δίνεις τη δική σου δύναμη στους άλλους. Αυτό νομίζω φτιάχνεις με την ψυχοθεραπεία, είναι ένας δρόμος αγάπης στον εαυτό σου και στις δυνάμεις σου

Η αναγνωρισιμότητα: Πολλές φορές αισθάνομαι άσχημα ή ντρέπομαι. Υπάρχει πολλές φορές από τον κόσμο, επειδή μέσα από την τηλεόραση έχει εξοικειωθεί μαζί σου, έχει πολλές φορές θράσος και είναι λίγο παραπάνω. Τα όρια είναι ασαφή. Εκεί σε αυτές τις περιπτώσεις με έχει ενοχλήσει.

Έχει πει ποτέ «με έχει κουράσει αυτός ο χώρος;»: Πάρα πολλές φορές, για αυτό και έχω αποχωρήσει με κάποιο τρόπο, δηλαδή ενώ έχω προτάσεις λέω δεν θέλω δεν μπορώ, ευχάριστώ πολύ, θέλω να κάνω κάτι άλλο. Να κάνω κάτι άλλο εννοώ μπορεί να είναι καλλιτεχνικό, αλλά όχι που θα εκτίθεμαι τόσο πολύ. Δηλαδή μετά τη Μαρία την άσχημη δεν ήθελα να κάνω τηλεόραση, δεν ήθελα να είμαι τόσο πολύ στα φώτα.

//www.youtube.com/embed/HO3YVSpTLOQ