Απρόσμενος καβγάς Σκορδά – Γεωργαντά: «Σε μένα λες ότι κάνω δημόσιες σχέσεις»; – «Ναι»!

Σκορδά

«Πέταξες στον αέρα μια μπηχτή ότι δεν είναι θέμα δημοσίων σχέσεων». - «Θες να τοποθετηθείς για τη δήλωση»; - «Συγγνώμη που σχολιάζω βρε Φαίη...»

Μια στιχομυθία του Αλέξη Γεωργούλη με δημοσιογράφο του Alpha, οδήγησε σε έναν -δίχως προηγούμενο- καβγά μεταξύ της Φαίης Σκορδά και του Θέμη Γεωργαντά. Η Φαίη κατηγόρησε τον Θέμη ότι δεν σχολιάζει αρνητικά τα πρόσωπα της showbiz γιατί κάνει δημόσιες σχέσεις -κάτι που είχε πει και ο Γιώργος Λιάγκας πριν από δύο χρόνια. Αποτέλεσμα ήταν να ακολουθήσει ένα πεντάλεπτο απίστευτου εκνευρισμού και ανταλλαγής υπονοούμενων.

Η δήλωση του Αλέξη Γεωργούλη

«Για να μπορώ να μην απασχολώ τον κόσμο με άχρηστες πληροφορίες κρατάω σιγή ιχθύος. Χωρίς προσωπική ζωή δεν μπορείς να τα βγάλεις πέρα κι αν δημοσιοποιείς την προσωπική σου ζωή, δεν είναι προσωπική είναι δημόσια», είπε ο Αλέξης Γεωργούλης. «Κοκκίνισες λίγο. Ίσως είναι η αρμονία που βγαίνει από μέσα σου…», σχολίασε η δημοσιογράφος, για να πάρει την απάντηση: «Ίσως η δικιά σου η ειρωνεία θα με κάνει να κοκκινίσω και θα με κάνει να το σταματήσω κιόλας τώρα αυτό».

Ο καβγάς στο Πρωινό

[dfp_ads id=236982]

«Είναι επιλογή του να μας κοροϊδεύει τρία χρόνια τώρα;», είπε έξαλλος ο Στέφανος Κωνσταντινίδης, προκαλώντας την άμεση αντίδραση του Θέμη Γεωργαντά: «Είσαι στην κρεβατοκάμαρά του μέσα; Σου χρωστάει να σου πει αν είσαι με τη Σωτηροπούλου ή όχι»;

Καθώς η ένταση της κουβέντας ανέβαινε ολοένα και περισσότερο, μια φράση της Φαίης Σκορδά πυροδότησε έναν απρόσμενο διάλογο:

Φαίη: Για να κρατάμε τώρα κάποιες δημόσιες σχέσεις δεν θα θυμώσουν τώρα αν πούμε ότι είναι μαζί. Είναι μαζί!

Θέμης: Σε μένα λες ότι κάνω δημόσιες σχέσεις;

Φαίη: Ναι.

Θέμης: Δεν κάνω, γιατί καταρχάς δεν κάνω παρέα με τον Γεωργούλη. 

Φαίη: Άρα τι απαντάς στον Στέφανο; Έχει δίκιο ο Στέφανος τώρα.

Θέμης: Είναι φάουλ ο Στέφανος και είσαι φάουλ κι εσύ. Όταν λέει ο άνθρωπος «δεν θέλω να μιλήσω», εγώ το σέβομαι αυτό. Μάλλον καταλαβαίνω ότι είναι ζευγάρι. 

Φαίη: Η κοπέλα δεν είπε τίποτα. Είπε κοκκινίζετε, άρα είναι η αρμονία κι αυτός απάντησε η ειρωνεία.

Θέμης: Εγώ απαντάω στον Στέφανο, ο οποίος λέει δεν καταλαβαίνω γιατί τόσο καιρό δεν μας λέει ότι είναι μαζί. Πέταξες στον αέρα μια μπηχτή ότι δεν είναι θέμα δημοσίων σχέσεων. Εγώ δεν κάνω δημόσιες σχέσεις! 

Φαίη: Ναι, γιατί είπε κάτι ο Στέφανος κι εσύ αμέσως του όρμηξες! Θες να τοποθετηθείς για τη δήλωση;

Θέμης: Δεν μου άρεσε η δήλωση που είπε ο Γεωργούλης, αλλά εγώ αν είμαι με κάποια κοπέλα και δεν θέλω να το πω Φαίη μου, δεν χρωστάω σε κανέναν να το πω! Ο Στέφανος είπε κάτι που δεν μου άρεσε και συγγνώμη που σχολιάζω βρε Φαίη…