Απόστολος Γκλέτσος: Η συγκινητική έκπληξη στον αέρα του ΑΝΤ1

Απόστολος Γκλέτσος

Τι άκουσε ο Απόστολος Γκλέτσος και... έπεσε από τα σύννεφα;

Καλεσμένος στην εκπομπή της Ελίνας Παπίλα βρέθηκε το μεσημέρι της Κυριακής ο Απόστολος Γκλέτσος. Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε στο «Είμαστε Μαζί» για το ξεκίνημά του στην υποκριτική, το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε, ενώ οι συντελεστές της εκπομπής του επιφύλασσαν και μία έκπληξη που τον συγκίνησε.

«Όλοι όσοι συμμετείχαμε στα πρώτα βήματα της ιδιωτικής τηλεόρασης λαμβάναμε πολύ φλερτ. Ήταν έτσι το πακέτο που ήθελαν να πλασάρουν οι επικοινωνιολόγοι, αυτή ήταν η δουλειά τους. Αν δεν παίρναμε εμείς γράμματα, θα σήμαινε ότι δεν έκαναν αυτοί καλά τη δουλειά τους», δηλώνει ο Απόστολος Γκλέτσος.

«Εγώ ασχολήθηκα τυχαία με την υποκριτική. Πήγα στη σχολή του αείμνηστου Θεοδοσιάδη και μπήκε το νερό στο αυλάκι. Με βρήκε ο Μανουσάκης, στον οποίο χρωστάω την τηλεοπτική μου καριέρα, μετά ο Σταμάτης Φασουλής, στον οποίο χρωστάω τη θεατρική μου καριέρα. Συνεργάστηκα με τη Ρούλα, ήμουν το κολομπότσι της και της χρωστάω πολλά», περιγράφει ο ηθοποιός.

Για τα προβλήματα που πέρασε με την υγεία του ο Απόστολος Γκλέτσος παραδέχεται: «Ούτε πιο καλό άνθρωπο με έκαναν, ούτε πιο δυνατό. Με έκαναν σίγουρα πιο προσεκτικό, μπήκα σε έναν άλλο τρόπο ζωής, όχι μόνο διατροφής».

«Με ενημερώνουν ότι έχεις χαιρετίσματα από τον Χρήστο Νικολόπουλο, τον υπέροχο συνθέτη μας. Εμένα κάπου πήρε το αυτί μου να τραγουδάς το Κάτω Απ’ Το Πουκάμισό Μου», του είπε η Ελίνα Παπίλα.

«Μάγος ο Νικολόπουλος, είναι Α’ Εθνική μαζί με τους πολύ μεγάλους. Εγώ είμαι ο πιο φάλτσος άνθρωπος του κόσμου», απάντησε ο Απόστολος Γκλέτσος, ο οποίος έμεινε έκπληκτος όταν «έπεσε» το συγκεκριμένο τραγούδι – σε δική του εκτέλεση – από το κοντρόλ.