Αποστολία Ζώη: Η εξομολόγηση για την ενσάρκωση της Τάνιας Τσανακλίδου στον τελικό του YFSF!

Αποστολία Ζώη

Πως επέλεξε το συγκεκριμένο τραγούδι;

Την Τάνια Τσανακλίδου επέλεξε να ενσαρκώσει στον τελικό του YFSF η Αποστολία Ζώη και μάλιστα με ένα τραγούδι με μεγάλη συναισθηματική φόρτιση, το «Μαμά γερνάω». Και μπορεί το κοινό να της έδωσε τη δεύτερη θέση, ωστόσο η ερμηνεία της ήταν συγκλονιστική και η ίδια «λύγισε» στο τέλος.

Λίγες ημέρες αργότερα, η Αποστολία Ζώη, μιλώντας στο περιοδικό 7 Mέρες TV και την Εύη Βαλή μιλά για το τραγούδι που επέλεξε και τη συγκίνηση της.

Αποστολία Ζώη: «Η απώλεια της μαμάς μου με καθόρισε»

Έκανες μια από τις πιο συγκλονιστικές εμφανίσεις του στον τελικό. Πώς επέλεξες το συγκεκριμένο τραγούδι, το οποίο, από ό,τι είπες, σήμαινε πολλά για σένα;

«Αυτό το κομμάτι είναι αποκλειστικά της Τάνιας, είναι δική της, προσωπική υπόθεση. Απλώς εγώ το «δανείστηκα», γιατί την ενσάρκωσα κιόλας, και είναι όντως προσωπική μου υπόθεση, καθώς είχε κατέβει και η οικογένεια μου στο live και ήταν μια πολύ ωραία συγκυρία να τραγουδήσω κάτι που την αφορά. Χαίρομαι πάρα πολύ που ακούμπησε τον κόσμο και το πιο συγκινητικό που άκουσα είναι που με πλησίασε μια κοπέλα και μου είπε: «Με το που το άκουσα, πήρα τη μαμά μου τηλέφωνο και της είπα ότι την αγαπάω και, πίστεψε με, δεν της το έχω πει ποτέ». Αυτό ήταν το πιο συγκινητικό που άκουσα».

Ενώ συνεχίζοντας αναφέρει: «Μα αυτό ήταν η δική μου πρόθεση. Πέρα από το εσωτερικό, το δικό μου, το να βρεθεί ένας άνθρωπος να απλοποιήσει τη ζωή του και να φέρει τους γονείς του πιο κοντά με δύο λόγια καλά -γιατί συνήθως είμαστε σκληροί απέναντι στους γονείς μας-, είναι μεγάλη νίκη. Όταν βλέπω τον κόσμο που μου έλεγε τέτοια πράγματα στο στούντιο, όπως η συγκεκριμένη κοπέλα, νιώθω τρομερά ολοκληρωμένη μέσα μου».