ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ! Δείτε για πρώτη φορά τους κριτές του «VOICE» επί τω έργω! Κόντρες Ρέμου- Βανδή με τους παίκτες!

Με χαβαλέ και κόντρες οι πρώτες audition!

Τέσσερις «κριτές» ή μάλλον «coaches όπως ονομάζονται, ρίχτηκαν στη μάχη της αναζήτησης της καλύτερης φωνής στην Ελλάδα. Το «VOICE» ξεκίνησε και οι Ρέμος-Βανδή-Μιχάλης και Μελίνα Ασλανίδου, πήραν τις θέσεις τους στις περιστρεφόμενες καρέκλες της επιτροπής! Ένας πρωτόγνωρος ρόλος και για τους τέσσερις καλλιτέχνες που καλούνται να ακούσουν πολύ προσεκτικά και να επιλέξουν αυτό που τους αρέσει, ακόμα πιο προσεκτικά…!

Ως τώρα οι κριτές είναι πολύ ευδιάθετοι και κάνουν πλάκα μεταξύ τους, ενώ πειράζουν και όσους διαγωνιζόμενους δεν…τρέμουν από το άγχος τους. Μάλιστα ο Αντώνης Ρέμος με τον Μιχάλη από τους «Stavento» είναι τα μεγαλύτερα πειραχτήρια, αφού δεν διστάζουν να…ειρωνευτούν ελαφρά τους παίκτες που επιλέγουν ως coach κάποιον άλλον από αυτούς…!

Ως τώρα τα περισσότερα κομμάτια είναι ξένα, ενώ ξεχώρισε μια παρουσία που απέσπασε 4 θετικές ψήφους, τραγουδώντας το «Billy Jean».

H Δέσποινα Βανδή κάποια στιγμή έκανε έντονη παρατήρηση σε μια διαγωνιζόμενη, ενώ θέλησε να κάνει σαφή και την θέση της σε ό,τι αφορά το εμπορικό και το έντεχνο τραγούδι και τάχθηκε υπέρ της άποψης ότι η μουσική είναι μία…

Προς το παρόν, ο Γιώργος Λιάγκας δεν εμφανίστηκε στο σημερινό γύρισμα…

Δείτε ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ φωτογραφίες που εξασφάλισε το ZAPPIT.GR!

Ο Αντώνης Ρέμος εποπτέυει το πλατώ…!

Οι coaches ακούν έναν διαγωνιζόμενο και αποφασίζουν αν θα γυρίσουν ή όχι…

Σε σπάνιες περιπτώσεις, έδωσαν και οι 4 την θετική τους ψήφο! Πάντως, έχει αρκετές καλές φωνές και όλοι ειναι εντυπωσιασμένοι από την μεγάλη παραγωγή του ΑΝΤ1!

Δείτε ακόμα:

Ένας παλιός μας γνώριμος αναζητάει την τύχη του στο «Voice»!

Ποιός θα είναι ο συμπαρουσιαστής του Γιώργου Λιάγκα στο «Voice»;