Αποκαλυπτική η Ειρήνη Κολιδά για Γιώργο Αγγελόπουλο: «Εκεί σοκαριστήκαμε!»

Ειρήνη Κολιδά

«Αν λοιπόν έμενε και ο Ντάνος σε εμάς ή θα συνεχιζόταν αυτό το χάλι...»

«Ο Ντάνος είναι αυτό που βλέπουν οι γυναίκες και έχουν τρελαθεί; Είναι ωραίος άντρας;» ρώτησε ο Γρηγόρης Γκουντάρας την Ειρήνη Κολιδά που βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη.

«Αυτό είναι υποκειμενικό. Εμένα δεν μου αρέσει, τι να πω τώρα; Δεν μου αρέσει σαν άντρας. Είμαι του μελαχρινού. Άλλου πράγματος. Ούτε ο Βασάλος. Είμαι Κοκκινάκης, αλλά σε άλλη έκδοση.»

[dfp_ads id=236982]

«Δεν συμμετείχε σε ό,τι κάναμε σαν ομάδα, δεν ερχόταν να μιλήσουμε και ήδη αυτό μας έκανε εντύπωση και μας σόκαρε. Όταν αρχίσαμε να κάνουμε γυρίσματα και άρχισαν τα πήγαινε πιο εκεί να είμαι εγώ πρώτος, εκεί σοκαριστήκαμε», θα πει στη συνέχεια στην εκπομπή η πρώην παίκτρια του Survivor, αναφορικά με τα όσα απάντησε στο Down Town και στη Νάνσυ Φαφούτη.

Στο περιοδικό, η  Ειρήνη Κολιδά απαντά σχετικά με τον Γιώργο Αγγελόπουλο και το ξενοδοχείο, αποκαλύπτει τι έκανε και τι δεν έκανε ο Ντάνος και η ομάδα θεώρησε ότι δεν θα ταιριάξουν…

«Οι περισσότεροι το αισθανθήκαμε, εκτός από τον Τσανγκ και την Ελένη. Η Ελένη συνήθιζε να βγαίνει έξω από το ξενοδοχείο και να καπνίζει με τον Αγγελόπουλο, οπότε τον γνώρισε καλύτερα και έλεγαν και δυο κουβέντες παραπάνω. Εμείς, λοιπόν, βλέπαμε ένα παιδί το οποίο δεν συμμετείχε όταν παίζαμε ομαδικά παιχνίδια όπως UNO ή Όνομα – Ζώο – Πράγμα. Ήταν απομονωμένος και μας είχε προβληματίσει.

Η Ειρήνη Κολιδά λύνει τη σιωπή της για το …φλερτ με τον Κώστα Αναγνωστόπουλο και το ρόλο της παραγωγής!

Όταν βγήκαμε από το ξενοδοχείο για να κάνουμε γυρίσματα για την παραγωγή στον Άγιο Δομίνικο ήθελε να βγαίνει μπροστά στις κάμερες και να κάνει τα δικά του. Push ups, έλξεις, Ήθελε να δείχνει ο πιο δυνατός και μας είχε σοκάρει όλο αυτό που έκανε. Οπότε σκεφτόμασταν «αν αυτός είναι έτσι τώρα, όταν θα μπούμε μέσα τι θα κάνει;». Ήταν πολύ έντονο, δεν ήταν απλό.

Μου έγραψαν στα social media ότι τα γυρνάω για τον Ντάνο γιατί ξέρω ότι είναι ο Ντανούλης του κόσμου, αλλά αυτό δεν με απασχολεί. Ο Ντάνος ήταν ένα παιδί που γνωρίσαμε τρεις μέρες. Σε αυτές τις τρεις μέρες μας φάνηκε και η συμπεριφορά της Ελένης κάπως περίεργη. Η Ελένη ήταν μετρημένη, μαζεμένη, μουρμούρα, δεν έπαιζε μαζί μας όμως η σχέση μας τελικά εξελίχθηκε τόσο καλά που θα ήθελα και να της βαφτίσω το δεύτερο παιδί, αν ποτέ κάνει. Αν λοιπόν έμενε και ο Ντάνος σε εμάς ή θα συνεχιζόταν αυτό το χάλι που θεωρητικά είδαμε ή μπορεί και να τον συμπαθούσα.»