Αποκάλυψη από την ηθοποιό: «Όταν ανακάλυψα ότι είμαι έγκυος, είχαμε προσωρινά χωρίσει»

Ζέτα Δούκα

«Το μεγαλύτερο μέρος της ζωής μου το πέρασα πιστεύοντας ότι δεν είμαι γεννημένη για μητέρα και δεν θα κάνω και ποτέ μου παιδί.»

Μια εξομολόγηση από καρδιάς έκανε η Ζέτα Δούκα στην Νάνσυ Παραδεισανού και στην εκπομπή Ελένη. Η ηθοποιός μίλησε για τα πράγματα που έχουν αλλάξει στη ζωή της με το παιδί και αποκάλυψε πως την περίοδο που έμαθε ότι είναι έγκυος είχε χωρίσει με την σύντροφο της Μιχάλη Χατζηαντωνά.

«Εγώ πριν γίνω μαμά έλεγα, πρώτα με τον άντρα μου και μετά με το παιδί. Θα κάνω πέντε πράγματα για τον εαυτό μου και θα δούμε. Όλα αυτά λίγο αναποδογυρίζουν. Χωρίς να το θέλεις, το παιδί παίρνει τον πρώτο ρόλο και έτσι πρέπει να γίνεται.

[dfp_ads id=236982]

Μου έχει τύχει σε συνεργασία να μην αντέχω. Όταν τελείωσαν οι παραστάσεις έβγαλα ακμή σε όλο μου το σώμα, από την οποία ταλαιπωρήθηκα δύο χρόνια. Έβγαλα ψυχοσωματική ακμή. Γέμισα σπυριά παντού.

Θεωρητικά θα ήθελα δεύτερο παιδί. Πρακτικά δεν νομίζω. Δεν είναι στο πρόγραμμα. Το μεγαλύτερο μέρος της ζωής μου το πέρασα πιστεύοντας ότι δεν είμαι γεννημένη για μητέρα και δεν θα κάνω και ποτέ μου παιδί. Ο Μιχάλης ίσα ίσα, τον βρήκα σε μια κατάσταση που δεν ήταν έτοιμος να γίνει πατέρας. Δηλαδή όταν του πρότεινα, ξέρεις θα ήθελες να το δοκιμάσουμε και να δούμε αν μας προκύψει, εγώ τον προέτρεψα και τον παρέσυρα. Η περίοδος που ανακάλυψα ότι είμαι έγκυος, ήταν μια περίοδος που με τον Μιχάλη είχαμε προσωρινά χωρίσει. Για μερικές ημέρες, για αυτό τον μήνα μέχρι να καταλάβεις ότι είσαι έγκυος. Ήταν μια περίοδος που είχαμε αποφασίσει να τραβήξουμε χωριστούς δρόμους.

Δεν έχουμε κάνει σύμφωνο συμβίωσης γιατί βρήκαμε ότι δεν υπάρχει λόγος. Κάναμε το παιδί χωρίς σύμφωνο συμβίωσης και οτιδήποτε. Δεν βρίσκω λόγο να παντρευτώ, τουλάχιστον στο δικό μου κεφάλι και ψυχή», εκμυστηρεύτηκε η Ζέτα Δούκα.

Διαβάστε εδώ όλα τα νέα για την τηλεόραση και όχι μόνο!