Αποκαλύψεις για Βασάλο – Βαλαβάνη και το …ξενοδοχείο στη Ρόδο

Βασάλος

Οι διακοπές που έκαναν η Ευρυδίκη Βαλαβάνη και ο Κωνσταντίνος Βασάλος στο τέλος του καλοκαιριού είχαν πάρει παράταση και συζητήθηκαν πολύ...

Η φωτογράφιση και η συνέντευξη που έδωσαν στο DownTown η Ευρυδίκη Βαλαβάνη και ο Κωνσταντίνος Βασάλος άναψε φωτιές… Οι δύο πρώην παίκτες του Survivor δήλωσαν πως είναι μαζί από τον περασμένο Οκτώβριο, όταν έδωσαν το πρώτο τους φιλί.

Βασάλος – Βαλαβάνη: Από πότε είναι ζευγάρι;

Η Ναταλία Γερμανού και ο Νίκος Γεωργιάδης είχαν όμως διαφορετική άποψη για αυτό στο «Επιτέλους Σαββατοκύριακο» σχολιάζοντας τις διακοπές τους σε ξενοδοχείο στη Ρόδο στο τέλος του καλοκαιριού…

[dfp_ads id=236982]

«Λένε ότι είναι μαζί από τον Οκτώβριο. Κανένας μας δεν το πίστεψε αυτό. Είναι μαζί πολύ πιο πριν» είπε η Ναταλία Γερμανού και Νίκος Γεωργιάδης έδωσε περισσότερες λεπτομέρειες για το σούσουρο που είχε δημιουργηθεί στο ξενοδοχείο που έμεναν:

«Δεν είναι μαζί από τον Οκτώβριο. Ήσουν και εσύ εκεί στη Ρόδο, και το ζευγάρι που λένε ότι δεν ήταν ζευγάρι τότε. Δεν καταλαβαίνω γιατί το λένε αυτό. Ήταν να μείνουν λιγότερες μέρες και έκαναν ένα extesion στις διακοπές τους. Τότε είχαν πάρει δύο δωμάτια, αλλά το ένα έμεινε άθικτο. Αυτό έχω να σας πω. Ίσως είχαν συνηθίσει από το Survivor που κοιμόντουσαν όλοι μαζί.»

«Όλο το προσωπικό του ξενοδοχείου βούιζε την άλλη μέρα πως δεν χρησιμοποιήθηκε ποτέ. Το έλεγαν όλοι μέρα» πρόσθεσε η Ναταλία Γερμανού.