Η απόφαση του ΣΚΑΪ για το Survivor και η «απάντηση» του ΑΝΤ1

Survivor

Αναμένονται "σφαγές" στην τηλεοπτική αρένα από τις αρχές του 2018...

To Survivor 2 έρχεται τον Φεβρουάριο του 2018 και το τι πρόκειται να γίνει στην prime time στο δεύτερο μισό της σεζόν, ακόμα δεν μπορούμε να το φανταστούμε. Ο ΣΚΑΪ πήρε μια απόφαση και αναμένουμε να δούμε τις «απαντήσεις» από τους αντιπάλους.

[dfp_ads id=236982]

Πέντε φορές την εβδομάδα θα βγαίνει το Survivor στον αέρα την επόμενη χρονιά, Την ώρα που η μάχη μαίνεται με αμείωτη ένταση, τα κανάλια στρέφουν το βλέμμα στο δεύτερο μισό της σεζόν, οπότε θα κληθούν να ανανεώσουν το περιεχόμενο του «οπλοστασίου» τους.

Στον ΣΚΑΪ οριστικοποιήθηκε η απόφαση να αυξηθούν κατά μία οι ημέρες μετάδοσης του Survivor -από τέσσερις που μεταδιδόταν πέρυσι, σε πέντε-, όπως γράφει η Realnews.

Από την πλευρά του ο ΑΝΤ1, στον οποίο θα απελευθερωθεί μεγάλο κομμάτι της prime time μετά το τέλος του Nomads τα Χριστούγεννα, εξετάζονται διάφορα σενάρια. Θα συνεχίσουν με νέο ριάλιτι ή θα στραφούν στη μυθοπλασία; Πληροφορίες αναφέρουν ότι θα επιλεγεί και πάλι ένα μείγμα προγράμματος με ποικιλία που θα περιλαμβάνει δηλαδή και τα δύο, και νέο ριάλιτι αλλά και ενδυνάμωση του τομέα μυθοπλασίας με την προσθήκη νέων παραγωγών.