Αντώνης Ρέμος σε Γρηγόρη Αρναούτογλου: «Ξέχασα να σε καλέσω στη βάφτιση της κόρης μου»

Αντώνης Ρέμος Γρηγόρης Αρναούτογλου

Η απάντηση του παρουσιαστή: "Ορισμένοι φίλοι σου πληγώνονται όταν τους ξεχνάς..."

Ο Αντώνης Ρέμος έγινε ραδιοφωνικός παραγωγός με πρώτο καλεσμένο τον Γρηγόρη Αρναούτογλου. «Ο Γρηγόρης είναι ο γκουρού της δημοσιογραφίας», είπε ο τραγουδιστής στους δημοσιογράφους. Ανάμεσα στα όσα συζήτησαν οι δυο τους, οι σημαντικότερες αναφορές του Αντώνη Ρέμου ήταν:

[dfp_ads id=236982]

«Με τον Νότη Σφακιανάκη ποτέ δεν είχαμε κάποια αντιπαλότητα. Σίγουρα ο καθένας έχει δικαίωμα να έχει την άποψή του, σεβαστές οι απόψεις του όσο και αν δεν συμφωνώ.

Στη βάφτιση έτυχε να ξεχάσω πολύ σημαντικούς ανθρώπους, γιατί λέγαμε να τον κάνουμε σε μικρό κύκλο, μετά ο κύκλος αυτός μεγάλωνε χωρίς να το πάρουμε χαμπάρι. Δεν σκεφτήκαμε με την Υβόννη ποιοι είναι φίλοι μας κλπ και ξεχάσαμε πολύ σημαντικούς ανθρώπους όπως εσύ. Η Βίσση έκανε 4 χρόνια να μου μιλήσει γι’ αυτό».

Από την πλευρά του, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου σχολίασε: «Ορισμένοι φίλοι σου πληγώνονται όταν τους ξεχνάς». Όσο για το πρόσωπο με το οποίο συζητά ο παρουσιαστής για τη νέα του εκπομπή: «Δεν μιλάω με τον Κανάκη για την εκπομπή μου. Μιλάω με τον Τζώρτζη Ποφάντη».

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα από την τηλεόραση -και όχι μόνο- εδώ…